Digidexo.com

Hvordan bruke Bentonitt til Kolon Rensing

Hvordan bruke Bentonitt til Kolon Rensing


Bentonitt er en aluminium sjiktsilikat leire. Det er generelt urene men er primært sammensatt av montmorillonitt. Bentonitt er dannet fra en blanding av vulkansk aske og vann og har evnen til å adsorbere store mengder protein fra en væske. Dette gjør det nyttig for å avklare vin og kolon rensing.

Bruksanvisning

Ta bentonitt som en kapsel, pulver eller et flytende preparat. Det flytende preparatet er den foretrukne form. Flytende bentonitt bør inntas en gang om dagen på tom mage om mulig og ikke innen 1 time etter et måltid.

•  Bland minst 1 ss. av bentonitt med juice eller eplemos. Dette vil gjøre bentonitten mer velsmakende og pektin i eplemos også vil tjene som et naturlig bindemiddel. Øke dosen til 4 ss. per dag i doser etter en uke.

Tiltrekke ugressmidler, muggsopp, pesticider og virus med inge bentonitt. Disse positivt ladede stoffer tiltrekkes til de negativt ladede leire blodplater. Bentonitt kan trekke andre giftstoffer i mellomrommene mellom leirpartikler når den ekspanderer i nærvær av vann.

Før bentonitt gjennom tarmkanalen. Det er biologisk inert og er derfor ikke assimileres i kroppen.

Kombiner kolon rensing med en livsstilsendring for å gjenopprette helsen til et optimalt nivå. Den tykktarmen blir mer effektive i å absorbere næringsstoffer fordi den er frigjort av innskuddene avfalls forårsaket av usunne.