Digidexo.com

Økonomisk hjelp for omsorgspersoner

Omsorg for sine kjære eller familiemedlemmer med spesielle behov kan ta en alvorlig toll på en omsorgsperson fysiske, følelsesmessige og økonomiske helse, ifølge administrasjonen on Aging. Ofte omsorgs finner seg ikke i stand til å holde en jobb og omsorg for sine kjære. Dette etterlater noen omsorgspersoner med alvorlige økonomiske utfordringer. Imidlertid kan spesialtjenester gi økonomisk hjelp.

National Family Omsorgspersonen Support Program (PFCSP)

The National Family Omsorgspersonen Support Program (PFCSP) ble etablert i 2000 av myndighetene i USA for å hjelpe omsorgspersoner.

PFCSP tilbyr en rekke tjenester, inkludert tilgang til private og frivillige organisasjoner, rådgivning, opplæring og midlertidig lindring fra omsorgsansvar. I tillegg gir PFCSP økonomisk hjelp for familier i nød. Ifølge administrasjonen on Aging, 89 prosent av PFCSP mottakere hevdet disse tjenestene hjalp dem å bli bedre omsorgspersoner.

Midlertidig bistand til trengende familier (TANF)

Midlertidig bistand til trengende familier (TANF) er et program finansiert av den føderale regjeringen. Dette programmet er utviklet for å hjelpe familier med lav inntekt (med barn under 18 år) med føderale assistanse. Besteforeldre som oppdrar barnebarna med spesielle behov også kvalifisere for dette programmet.

Når godkjent for dette programmet, kan mottakeren motta ytelser opp til fem år (dette er en levetid grense). Voksne er nødvendig for å få en jobb hvis deres situasjon tillater.

Medicare Omsorgs Informasjon

Ifølge US Department of Health and Human Services, folk omsorg for Medicare pasienter kan søke om ekstra hjelp. For eksempel, hvis inntekten er begrenset, søke om ekstra dekning betale for reseptbelagte legemidler.

Også, hvis pasienten er 65 år eller eldre, funksjonshemmede eller blind, vurdere å søke om Medicaid på deres vegne. Dette kan bidra til å oppveie dyre medisinske regninger og redusere økonomisk press på omsorgspersoner.

Public Assistance Program

National Council on Aging har opprettet en nettside for å hjelpe omsorgspersoner identifisere programmer som kan hjelpe oppveie finanskostnader. Det gir også kvalifikasjonskrav for programmer som matkuponger, i hjemmet tjenester og apotek programmer.