Digidexo.com

Hvordan å behandle en komprimert / klemt nerve

Hvordan å behandle en komprimert / klemt nerve


Hvordan å behandle en komprimert / klemt nerve. Mange ganger kroppen din legger for mye press på nerver, dette resulterer i at de blir komprimert eller i populære hver dag dialekt klem. Å kvitte seg med komprimerte / klemte nerver lese på.

Bruksanvisning

•  En klem eller komprimert Nerve oppstår når for mye press blir satt på at nerve. Risikofaktorer inkluderer dårlig holdning, Overforbruk, Fedme og arvelighet. For å bidra til å forhindre en komprimert / klemt nerve opphold på en sunn vekt, holde god holdning og ta hyppige pauser fra repeterende bevegelser.

Hvis du har utviklet en klemt / komprimert Nerve kan du prøve noen strekninger for å bidra til å ta presset ut av nerve. Bruk dette i samarbeid med en OTC smertestillende medikamenter. Mesteparten av tiden komprimert / klemte nerver korrigere seg selv med mye hvile og tid. Ta det med ro en stund, og hvis du må gjøre repetitive bevegelser tar de hyppige pauser.

Bruk av is og varme er også anbefalt. Ta en ispose og hold det til knipe / komprimert Nerve i ca 20 minutter og deretter alternativ til en varm, fuktig håndkle. Gjør dette for et par timer og smertene skal avta. Disse teknikkene både øke blodsirkulasjonen til området noe som gir raskere helbredelsesprosessen. Isen er også nyttige for antiinflammasjons teknikker.

Hvis en klem / komprimert Nerve motstår forsøk på å kvitte seg med den for et par dager, er det på tide å gi opp og se en lege. Leger kan foreskrive mer intensiv fysioterapi enn stretching samt injeksjoner for smerte.