Digidexo.com

Hvordan å miste vekt After Midnight

For å gå ned i vekt etter midnatt krever mer enn bare å spise riktig. Folk som oppholder seg sent på kvelden en tendens til å spise mer. Late night TV er trolig den største bidragsyteren til sen kveld overspising. Svaret til å miste vekt etter midnatt kan bli funnet til å se nærmere på hva du gjør med resten av dagen.

Vil du lære hvordan å gå ned i vekt etter midnatt? Her er noen tips for å komme i gang i riktig retning:

Hvordan å miste vekt After Midnight

•  Spis en stor frokost å gå ned i vekt etter midnatt. Størrelsen på måltidene bør reduseres etter hvert som dagen går. Tilberede frokosten din en uke i forveien.

Ta en lur i løpet av dagen for å gå ned i vekt etter midnatt. Her er hva som skjer når du tar naps: Kroppen din er mer avslappet og mindre stressa. Følgelig når nightttime ruller rundt du er klar for en god natts søvn.

•  Slå av fjernsynet for å gå ned i vekt etter midnatt. Ved å holde seg slutten og se på TV er du utsette deg selv til å spise. Les en bok eller enda bedre, skriver noen eHow artikler.

Drikk vann og spise sunt snacks å gå ned i vekt etter midnatt. Ved å gjøre bedre beslutninger om hva du spiser om natten, kan du gå ned i vekt. Som over kvelden må du trene kroppen til å slutte å ta i mat. Ser frem til den store frokosten, slå av TV-en og gå til sengs.