Digidexo.com

Ikke-stimulerende vekttap produkter for kvinner

Noen stimulerende midler kan brukes uten alvorlige konsekvenser. For eksempel, hvor mange mennesker nyte en kopp eller to med kaffe hver morgen, uten syk bivirkninger fra koffein? Men når det gjelder å miste vekt, bør du være forsiktig med hvilke typer sentralstimulerende midler du tar inn i kroppen din, og hvordan de er kombinert i pille-skjema. Leter du etter et vekttap produkt som vil hjelpe deg å forbrenne fett, spise mindre, og gå ned i vekt uten å føle nervøs? Narkotika som Ephedra og Hoodia er ikke-stimulerende legemidler som kan hjelpe kvinner å miste vekt trygt.

Ephedra

Ephedra er en populær diett pille ingrediens som ofte brukes av kvinner. Ifølge RAND Corporation, Ephedra - en urt kjent som Ma Huang - er "en liten, sparsom busk funnet i Asia, hvor den har vært brukt i en lengre periode som medisin, slik det står i mange medisinske dokumenter fra Kina." Det er ofte kombinert med koffein og andre ingredienser for å hjelpe til med vekttap, så sørg for at koffein ikke er på stoffet etiketten. Det er mange potensielle bivirkninger til å bruke Ephedra. Mayo Clinic advarer om muligheten for høyt blodtrykk, hjerneslag og hjerteinfarkt, blant andre.

Hoodia

Pure Hoodia gordonii produkter er tilgjengelige i både pille og pulverform. Hoodia er et sentralstimulerende-fri appetitt suppressant og er en helt naturlig pille laget av noe som ligner en kaktus. En stamme i Kalahariørkenen har angivelig brukt dette anlegget i tusenvis av år. Det er hypoallergenisk og selv vegetarianer. Det må tas før måltider, og bør ikke tas av gravide eller ammende kvinner, de med høyt blodtrykk eller noen yngre enn 18 år. Hoodia fans skryter av at det ikke er noen skadelige bivirkninger.

Vekttap Produktsikkerhet

Vær forsiktig når du bruker noen diett pille. Bare fordi en diett pille hevder å være helt naturlig eller trygt å bruke, betyr ikke at du ikke bør være forsiktige. Stimulerende frie legemidler kan fortsatt ha ekle bivirkninger. En populær ikke-stimulerende vekttap produkt kalt Hydroxycut ble tilbakekalt i 2009, og FDA advarte publikum til å slutte å ta det umiddelbart. Mens sentralstimulerende-fri og utgir seg for å bidra til å brenne fett og heve stemninger, det hadde også en liste over ekle bivirkninger, inkludert leverskade.

Studere opp på bivirkninger og mulige interaksjoner, og, selvfølgelig, snakke med legen din før du bruker noen vekttap produktet. De kan sørge for at du er den rette kandidaten for disse produktene, og veilede deg i riktig retning for optimal vekttap.