Digidexo.com

Balansert diett for vekttap

Den beste måten å gå ned i vekt og holde den av er å spise et sunt, balansert kosthold for livet. Spiser de riktige typer og del størrelser av mat og drikke for å gi energi og opprettholde helsen til kroppens celler, vev og organer. Gå ned i vekt ved å innlemme hele korn i stedet for raffinert mel, friske grønnsaker, magert kjøtt og lite fett meieri. Fjern sukker og bearbeidet mat for vekttap suksess.

Balansert kosthold Basics

Spise en balansert diett betyr at du gir nok næring til å tilfredsstille kroppens behov. Spis en rekke matvarer fra hver matvaregruppe og spise færre kalorier, men å gjøre smartere valg av mat. USDA anbefaler en balansert diett lav på mettet og trans fett, kolesterol, sukker, salt og alkohol.

Oppmuntre vekttap ved å brenne ekstra kalorier gjennom trening. Gradvis redusere antall kalorier du spiser i stedet for å drastisk kutte kalorier.

Konsumere to kopper frukt og to og en halv kopper grønnsaker hver dag for en gjennomsnittlig 2000-kalori daglige kosthold. Spise tre gram av hele korn matvarer og har tre kopper fettfri eller lav-fett meieriprodukter hver dag.

Gå ned i vekt ved å spise mindre enn 10 prosent av kaloriene fra mettet fett og helt unngå matvarer med transfettsyrer. Dette inkluderer de fleste fastfood, behandlet, raffinert mel produkter og sukkerholdige bakevarer.

Begrense fettinntaket til mindre enn 35 prosent av kaloriene per dag og begrense kolesterol inntak til mindre enn 300 milligram per dag. Velg gode fettstoffer enn dårlig. Velg fisk, nøtter, magert kjøtt, fjærkre, bønner og magre meieriprodukter.

Fristelser Crash Dieting

Crash slanking er en fristende måte å miste vekt. Kosten se vekten kommer av raskere enn de som følger et balansert kosthold plan. Imidlertid er de fleste av vekttap fra vann oppbevaring, og de fleste krasj dieters gjenvinne vekt like raskt som de mistet det når de kommer tilbake til sine normale matvaner.

Andre ulemper med å følge en krasj eller kjepphest diett inkluderer avbrudd i hjernen og nervesystemet funksjoner og kroppsvev utvikling, problemer med bein og muskulær utvikling og manglende evne til å lære å spise et sunt kosthold.

Tips for å opprettholde en balansert diett

Spise en balansert diett for å gå ned i vekt kan være en av de enkleste dietter for å opprettholde, men noen diett eller vekttap plan er utfordrende.

Mister mer vekt ved å ikke rushing gjennom måltider. Du har en tendens til å spise mer mat når du stresser, så tygger sakte og nyte måltidet. Unngå å spise når du er stresset eller distrahert. Mindless spise eller spise mens stresset kan pakke på pounds fordi du er uvitende om hvor mye eller hva du forbruker.

Finn ut om du er sulten, tørst eller bare lei. Det er lett å forveksle sult smerter med behovet for å hydrat, så drikk et glass vann når du føler deg sulten å se om det tilfredsstiller sult trang. Velg en hobby eller leke med barna i stedet for å spise ut av kjedsomhet.

Opprettholde blodsukkernivået og holde cravings bort ved å spise små, sunne måltider i løpet av dagen. Hoppe-start stoffskiftet i morgen med en sunn frokost, deretter beite på matvarer som ferske grønnsaker, frukt, magre meieriprodukter og magert kjøtt i løpet av dagen.