Digidexo.com

Ernærings Plan å miste Belly Fat

Å miste buk fett kan være for estetisk grunn av for eksempel bli kvitt muffins toppen hengende over sine jeans eller for å se bra ut i en badedrakt. Natural News publiserte "Risikoen for Excess Belly Fat" i november 2008 Det siterer en tysk studie som fant personer som har høye midje-til-hip ratio eller midje omkretsen øker risikoen for en tidlig død. Overflødig magefett og andre livsstilsvaner som røyking, fysisk inaktivitet og kosthold øker hjertesykdom, diabetes, hjerneslag og blodtrykk risiko og demens. En ernæringsmessig plan for å miste buk fett reduserer omkrets og helserisiko.

Konsumere Omega-3 fettsyrer

En av de viktigste komponentene i en ernæringsmessig plan for å miste magen fett er å spise mat som inneholder omega-3 fettsyrer. Disse fettsyrene slanke waistlines og redusere hjertesykdom risiko. Natural News sier at forskere funnet ut at sjømat er rik på omega-3 fettsyrer hindrer vektøkning og dårlig helse. Omega-3 rik mat inkluderer laks, tunfisk, flaxseeds, valnøtter, soyabønner, kveite, reker, tofu, kamskjell og snapper, grønne grønnsaker, rosenkål og grønnkål.

Snack på nøtter og frø

Nøtter og frø inneholder mye fett og kalorier, men de kan være en del av en sunn magefett krymper ernæring plan når det spises som snacks eller på salater. Nøtter og frø er rike på fiber og protein og inneholder enumettet fett, gode, mettende fett. The Flat Belly Diet, skapt av "Forebygging" magasinet redaktører, sier enumettet fett nøtter inkluderer mandler, paranøtter, tørr-ristede cashewnøtter og peanøtter, tørre-stekt frø, hasselnøtter, pekannøtter, pinjekjerner, macadamia, gresskarfrø og valnøtter. Mutter Butters som ikke inneholder additiver passer inn i nøtter, frø kategori. En servering av disse sunne nøtter og frø tilsvarer to spiseskjeer eller en håndfull.

Spis avokado

Avokado, en mat som inneholder enumettet fett, kan være en del av en ernæringsmessig plan for å miste buk fett. Regenerativ Nutrition nettsted sier at avokado, men mye fett, øke hastigheten på basale metabolske priser, fylle en person opp og redusere overspising, redusere ønske om mettet fett og sukkerholdige matvarer, og inneholder vitaminer og mineraler som fremmer generelle helse. Avocado kan være erstatning for majones på smørbrød og hamburgere eller i salater.

Munch på Dark Chocolate

Mens de fleste sukkerholdige godbiter bør unngås på en ernæringsmessig plan for å miste buk fett, hjelper mørk sjokolade redusere fett og administrere vekt. The Cleveland Clinic Miller Family Heart and Vascular Institute sier mørk sjokolade inneholder flavonoider, en naturlig forekommende, plantebasert stoff som hjelper folk å opprettholde vekten og beskytter deres hjerter. Folk som ikke liker den bitre smaken av mørk sjokolade kan dyppe den i antioksidant-rik frukt som jordbær.

Spis frukt og grønnsaker

Å spise frukt og grønnsaker er en del av alle ernæringsmessige planer, herunder planer om å miste buk fett. The Belly Fat Diet viser noen fettforbrennende produsere elementer, inkludert epler, baby gulrøtter, baby spinat, bananer, blåbær, hvitløk, løk, drue tomater, grønne bønner, jordbær, soltørkede tomater, mais kjerner, ananas juice og grønnsaker proteiner som refried bønner og veggisburgere. Friske salater laget av frukt og grønnsaker kan toppes med olivenolje eller balsamico eddik.