Digidexo.com

Vekttap Over 45

Å miste vekt kan være en vanskelig oppgave for noen. Som du blir eldre skjønt, blir denne oppgaven vanligvis mer utfordrende. Mens du en gang var i stand til å nyte mange lekre matvarer og vedlikeholde din verdighet når du så i speilet neste morgen, kan det hende du føler nå at sult er den eneste måten du noen gang kommer til å se bra ut igjen. Ikke sant - det er håp for de som ønsker å gå ned i vekt etter at de har nådd en alder av 45 og utover. Du trenger bare å forstå hvorfor og hows for ditt middelaldrende stoffskiftet å få deg tilbake på sporet.

Forstå din metabolisme

For å gå ned i vekt etter 45 år, er det viktig å først forstå hvorfor det kan være så vanskelig. Svaret ligger med stoffskiftet.

Som du blir eldre, stoffskiftet - som refererer til de overordnede funksjoner av kroppens systemer - begynner å avta. Siden den er ansvarlig for 60 til 70 prosent av det totale antall kalorier du forbrenner på en dag, vil noen nedgang hindre din evne til å gå ned i vekt.

Bestem din Basal Metabolic Rate

Basal metabolic rate er den hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier gjennom dagen. Bestemme din bestemt hastighet vil hjelpe deg å avgjøre hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde din nåværende vekt samt hvor mange kalorier du trenger for å unngå tidkrevende eller trene bort for å miste £ 1 i uken. Dette kan gjøres enkelt ved hjelp av en online kalkulator. (Finn en link til en i Resources.)

Cut Your Kalorier

Å miste £ 1 av fett i uken, må du kutte kalorier ved 500 per dag. Men det er ikke alltid de kaloriene som er din fiende; noen ganger, ifølge Prevention.com, kildene til kalorier er det største problemet.

Begynn ved å øke både protein og fiber inntaket. Dette er metabolisme boosters fordi kroppen må jobbe hardere for å fordøye dem enn det gjør å fordøye karbohydrater eller fett; jo hardere kroppen din fungerer, jo flere kalorier forbrenner du.

Frukt og grønnsaker er et must. De er fylling og næringsrik, og mange av dem brenner mer kalorier mens du spiser dem enn den spesielle maten selv inneholder.

Kalsium er bra for alle. Det er spesielt viktig for kvinner over 45 år som trenger å holde sin kalsiuminntak opp for å forhindre bentap i overgangsalder. Ifølge National Library of Medicine, 1000 mg om dagen er gunstig.

Det finnes også en rekke metabolisme øke matvarer du bør legge til kosthold, som alle er lav i kalorier. Grapefrukt er en som er proppfulle av vitamin C og har lenge vært brukt som et vekttap hjelpemiddel. Det kan forstyrre enkelte blodtrykket medisiner, skjønt, så sjekk med legen din før du legger den til din diett. Grønn te er en stigende stjerne på metabolisme øke scene fordi den inneholder en forbindelse refereres til som EGCG; dette anses å være en kraftig vekttap ingrediens. Hele korn som havregryn, brød og pasta er bedre alternativer enn sine raffinerte hvite kolleger; de bidra til å holde blodsukkeret stabilt, hindrer toppene i insulin

Legg Exercise

Mens du oppretter en kalori underskudd for å motvirke effektene av en langsom metabolisme kan hjelpe, inkludert daglig mosjon vil forbedre din vekttap innsats. Selv om du bør satse på i 30 til 45 minutter med trening tre til fire ganger i uken, må du begynne i henhold til dine fysiske evner. Du kan sakte jobbe deg opp til en mer avansert trening senere.