Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å drepe en gjær infeksjon

Gjær infeksjoner er forårsaket av en gjærsopp, candida albicans. Disse bittesmå organismer naturlig lever i vår fordøyelseskanal og genital traktater. En overvekst av gjær fører til utslett, vaginale infeksjoner og trost. Ved å holde et surt miljø i kroppen din, er du i stand til å forebygge eller redusere disse infeksjonene. Prøv ut noen av disse hjem rettsmidler for å legge sunne bakterier i blodet, støtter immunforsvaret og drepe av gjær.

Diet

Sukker, bearbeidet mat, raffinert mel og alkohol all fremme veksten av gjær. Styr dine nivåer av Candida ved å spise egg, fisk, kylling, spinat, tomater, avokado, belgfrukter, erter og helkorn. Avstå fra å spise noen melkeprodukter. Dairy undertrykker immunforsvar og skaper et ideelt miljø for gjær. Spis sukkerfri yoghurt for å få den sunne bakterier acidophilus. Lactobacillus acidophilus er i stand til å gjenopprette kroppens balanse og avverge sopp. Du kan også ta acidophilus i en kapsel form, men sørg for å holde flaske nedkjølt.

Hvitløk

Hvitløk har rikelig egenskaper for bekjempelse av gjær. Ifølge forfatteren Tori Hudson ND som skrev "kvinner Encyclopedia of Natural Medicine," hvitløk er en av de beste urter for å ta for en gjær infeksjon. Prøv å tilberede måltider med masse hvitløk eller ta to hvitløk kapsler tre ganger om dagen. Du kan også bruke hvitløk som aq stikkpille hvis du har vaginitt. Lag små hull i hvitløk og knyt en hyssing gjennom hullene som en tampong. Sett inn i skjeden i 15 minutter om dagen.

Andre hjem rettsmidler

Tea tree olje brukes til å behandle mange soppinfeksjoner. Bland tre dråper olje med 2 ss. av vegetabilsk olje og gni inn i huden eller bruke tea tree olje direkte på en gjær utslett. Du kan lage en soppdrepende stikkpille ved å blande fem dråper tea tree olje, fem dråper hvitløksolje, fem dråper thuja olje, en kapsel av vitamin A og 1 ts. kakaosmør. Gjelde for en tampong, setter tampong over natten og ta det ut i morgen. Følg fremgangsmåten ovenfor for syv dager.

Tranebærjuice også hjelpemidler i å hindre bakterier fra klamrer seg til urin vegger, og kan bidra til å avlaste en gjær infeksjon. Drikk et glass usøtet juice en dag eller ta tranebær kapsler.