Digidexo.com

Honning & Kanel for Weight Loss

Honning & Kanel for Weight Loss


Honning og kanel er vanligvis ikke et krydder og krydder du vil pare med vekttap. Deres søte kvaliteter er vanligvis forbundet med sukkerholdige desserter. Begge ingrediensene har imidlertid naturlige komponenter som kan hjelpe deg å kaste pounds og holde seg frisk.

Sunn Honey

Honning har eksistert i mer enn 2000 år, og alltid vært brukt som et naturlig middel for en rekke plager. Honning inneholder sukker. Men på grunn av naturlig sukker, i motsetning til raffinert, honning inneholder også vitaminer og mineraler. Honning hjelper også til med fordøyelsen, og det er derfor ernæringseksperter anbefaler en teskje av det etter et tungt måltid. Honning kan bidra til å beskytte og frakk immunsystemet, og det er derfor vi får beskjed om å drikke te med honning når vi er forkjølet, sår hals eller influensa.

Sunn Cinnamon

Kanel er ikke bare et krydder som brukes til å blid smoothies eller cappuccino lenger. Krydderet som historisk ble ansett som mer verdifullt enn gull har mange helsefordeler, inkludert bedre hjernens funksjon, hukommelse samt sår, soppinfeksjon og urinveisinfeksjon forebygging.

Honning og vekttap

Den viktigste komponenten i honning som hjelper kampen vektøkning er sin næring. Næringsstoffer er viktig i vekttap prosessen som de oppløse fettceller og redusere kolesterol. Honning har også en sterk kilde til energi og blir lett ødelagt opp til glukose, noe som gjør det mye lettere å fordøye enn sukker. Så honning kan brukes som en sukkererstatning, når det er mulig.

Honning inneholder også en ergogenic hjelpemiddel som bidrar til å øke energi og sportslige prestasjoner. Det hjelper også å opprettholde sunne blodsukkernivået og fremmer muskel rekreasjon etter utarbeider.

Kanel og Vekttap

Kanel har mange fordeler, men dens hoved vekttap komponenten er dens evne til å redusere blodsukker og forebygge diabetes og metabolsk syndrom. I likhet med honning, reduserer kanel også kolesterol og skaper en thermogenic brenne. Dens virkning på kroppens dårlige kolesterolet hjelper også bygge insulinresistens for de som lider av diabetes.

Tips

Honning og varmt vann er en god måte å mobilisere lagrede fettcellene og bryte dem opp. Dessuten er honning og sitronsaft en god kombinasjon for å bekjempe vekttap på grunn av sitronsaft vitamin C innholdet. Blande honning og ingefær, også er bra for å bekjempe vekttap, som ingefær øker metabolic rate.

Honning og kanel sammen i varmt vann er flott løsning for en tom mage for å bygge opp immunforsvaret, og kan være en slurk av noe søtt etter et måltid for å hjelpe fordøyelsen i stedet for en tung dessert.