Digidexo.com

Hvordan forebygge og stramme løs slapp hud Fra vekttap, unngå kirurgi for å reparere løs hud

Hvordan forebygge og stramme løs slapp hud Fra vekttap, unngå kirurgi for å reparere løs hud


Å miste vekt er en fantastisk prestasjon. Vekttap forbedrer din generelle helse og livskvalitet. Men om du ikke ønsker å ende opp med irriterende løs hud etter at du har jobbet så hardt for å komme frem til målet ditt i vekt. Den gode nyheten er at det er skritt du kan ta under vekttap å unngå slapp hud. Nedenfor er noen tips som du kan finne nyttig.

Hvordan forebygge og stramme løs slapp hud Fra vekttap, unngå kirurgi for å reparere løs hud

Først gå ned i vekt sakte. Huden din er laget for å strekke og å trekke som du enten vinne eller tape vekt. Men hvis du mister vekt for raskt hudens elastisitet ikke har plass til en slik rask endring, og dermed forlate deg løs, slapp hud. Prøv å gå ned i vekt på tempo nivå. Det er tross alt mer sunt å gå ned i vekt sakte og du vil ha en økt sjanse for å holde vekten nede.

Drikk mye vann! Minst åtte glass om dagen. Vann forhindrer dehydrering og tilfører fuktighet til huden vev gjør huden mer elastisk. Resilient hud vil sprette tilbake til sin rettmessige plass enklere.

Bruk Moisturizer morgen og kveld. Moisturiser legger til skins elastisitet også. Holde huden godt fuktet vil gi den en ekstra boost av "sprette tilbake", slik at det kan krympe som kroppsvekten avtar.

Sist, men absolutt ikke minst, må du trene regelmessig. Trene minst 30 minutter per dag fem dager i uken. Trening bygger muskler og muskel fungerer som et støttesystem for huden. Det faktisk øke huden din og hindrer den fra sagging. Hvis du vil ha en flat mage du trenger sterke magemuskler, hvis du ønsker å fjerne løs under armen hud du trenger sterke arm muskler og så videre. Det er verdt innsatsen. Du ønsker ikke å ende opp som ser ut som en Sharpe valp.