Digidexo.com

Hva er en god mengde vekt å tape per måned?

Mens alle vil tape i forskjellig hastighet, er det en sunn område i hvilket bør man være å miste vekt. Men det er viktigere å fokusere på prinsippene om en lyd spising og trening i stedet for tall på skalaen. Ved å spise riktig, trene godt og overvåke vekten din for noen dårlige mønstre, kan du være godt på vei til å oppnå en god mengde vekt å tape per måned.

Riktig mengde

Vekttap eksperter anbefaler vanligvis en halv til to pounds av tap i uken, noe som betyr et gjennomsnitt på to til 10 pounds en måned. Imidlertid er det flere faktorer som kan bidra til en raskere eller langsommere månedlige vekttap. For eksempel, hvis du veier mye, vil du gå ned i vekt raskere i begynnelsen, før vekttapet vil avta som du kommer nærmere målet. Hvis du er eldre, vil du miste tregere.

Din beste planen

Den beste måten du kan sikre at du oppnår en god mengde vekt å tape per måned er å spise riktig og trene godt. Dette kan oppnås ved å spise hele matvarer, inkludert rikelig med frukt og grønnsaker, fiber og magre proteiner. En lyd øvelse plan vil variere i henhold til dine mål, men for omfattende vekttap vil du kanskje vurdere en intensiv cardio rutine, betalte opp med noen vekt arbeid. Det er en vanlig misforståelse at vekter vil gjøre kvinner klumpete, men kvinner faktisk vil trenge muskeltonus å riktig miste vekt.

Betraktninger

Husk at ikke drikker nok vann eller inntak av for mye salt vil føre til vann oppbevaring, som vil dukke opp som tall på en skala. I tillegg kan kvinner som nærmer menstruasjonene midlertidig se et høyt tall på skalaen.

The Big Picture

Når det gjelder å miste vekt, vil det være ganger når kroppen din vil treffe et platå, og det må bli utfordret på en ny måte for deg å begynne å miste igjen. Faktisk, ifølge Lifetime Fitness guiden vektkontroll, de første åtte ukene er alle om å føle seg bedre og har mer energi. Måneder to gjennom seks er beskrevet som å være tung i tommer og fett tap og muskel vekst. Det er bare på seks måneder og utover at vekten virkelig begynner å fly av gårde.

Andre tiltak for å lykkes

Du bør også vurdere andre målinger, slik at du ikke blir for besatt med en god mengde vekt å tape per måned. Disse kan omfatte ditt nivå energi, klær følelse løsere, mer energi, en endring i kjole størrelse, komplimenter fra andre, og oppnå bragder du ikke kunne gjøre før. Ikke bli for opphengt i tall på en skala, selv om de kan være en god måte å følge utviklingen din. Bare vær sikker på at det ikke er den eneste måleverktøyet du bruker.