Digidexo.com

Colon Parasite Detox

Colon Parasite Detox


Et kolon parasitt detox brukes til å fjerne ormer og andre uønskede parasitter --- sammen med virus, mikrober, gjær og giftstoffer --- fra kroppen. Det er nært knyttet til andre full-body eller kolon renser ved at de alle mål utenlandske, skadelige stoffer. Mens parasitter kan bli plukket opp i eksotiske land, er det faktum at de fleste av oss havna minst én type parasitt som vi har plukket opp gjennom mat eller væske. Det er flere måter å drepe parasitter i kroppen. De fleste bruker en kombinasjon av teknikker som kosthold og kolon renser involverer pulver eller sirup.

Hvordan Parasitter invadere kroppen

Parasitter kan invadere kroppen gjennom huden, øyne, munn, fordøyelseskanalen og selv via kutt og skrubbsår, spesielt på føttene. Aktuelle løsninger er ofte anbefalt som en umiddelbar behandling. Imidlertid er de fleste parasitter ut gjennom tykktarmen. Parasitter i kolon kan føre til vektøkning og andre helsemessige problemer, som de "forbruker" maten du spiser og frata kroppen av essensielle næringsstoffer.

Dårlig kosthold og overforbruk av antibiotika kan anspore en overvekst av systemisk gjær (Candida albicans) i tykktarmen. Denne gjær kan erodere kroppens naturlige bakterier, noe som gjør det kolon mindre sure og mer egnet for parasittiske invasjon. Disse fremmede stoffer må fjernes før de kommer inn i blodbanen og gjøre veien inn i kroppens celler og organer.

Colonic vanning

Colonic vanning er prosessen med å spyle tykktarmen med renset vann for å eliminere parasitter. En tube bærer vann inn i tre deler av tykktarmen (synkende, tverrgående og stigende). Vanntrykket fjerner fecal innskudd fra kolon vegger, hvor parasitter ofte samles for å mate på systemisk gjær. Parasitter som paramecium blir deretter fjernet når du fjerne vannet ut av kolon i et fat. Et kolon hydrotherapist administrerer vanligvis en colonic vanning, og de fleste mennesker trenger seks til åtte økter over en tre-eller fire-ukers periode. Hjemme-enheter er også tilgjengelige, men er ikke så effektiv.

Pulver og sirup Renset

De fleste pulver eller sirup kolon renser er gjort for to til fire uker. Oppløsningen blandes i en flytende drikk og forbrukes hver dag. Kolon renset bruker en kombinasjon av urter og matvarer som rense kroppen for gjær og parasitter, inkludert bendelorm. Som colonics, disse rensemidler "skrape" intestinal vegger for å bryte opp klumper av avføring og slim. Noen ingredienser som brukes i kolon renset inkluderer cayenne pepper, hvitløk, ingefær, Senna og aloe blader. Urtete og tinkturer som inneholder pau d'Arco er også brukt til å drepe gjær og parasitter. Pau d'Arco er en naturlig urt hentet fra den indre barken av taheebo treet, som vokser hovedsakelig i Sentral-og Sør-Amerika.

Eliminere Parasitter Gjennom Diet

Personer med parasitter bør spise glutenfri mat og holde seg borte fra sukker. Gluten og sukker mate gjæren i kolon, og større konsentrasjoner av gjær i sin tur styrke parasitter, som deretter multiplisere.

Unngå vanlige glutens så mye som mulig, noe som blant annet inneholder hvete, bygg, rug eller noen av deres derivater. Dette kan være vanskelig, som de fleste kommersielle brød, pasta, kaker og til og med melk inneholder gluten og sukker. Fokus på ris substitutter --- inkludert ris melk og mel --- og spise rikelig med bønner, grønnsaker og magert kjøtt.

Probiotika og juicing

Probiotika hjelpe fylle tykktarmen med "vennlige" bakterier, som kroppens naturlige bakterier er erodert ved slukking av en overvekst av gjær. Dette bidrar til kroppen drepe både gjær og parasitter i tykktarmen. Probiotika kan kjøpes på en helse-mat eller matbutikk. Yoghurt inneholder også kulturer som kan være effektive i å gjenopprette naturlige flora i kolon.

Juice kan være svært effektiv i å eliminere parasitter. De fleste rå grønnsaker som gulrøtter, selleri, reddiker, persille og agurk har høye nivåer av enzymer som hjelper stanch gjær og parasitter i tykktarmen. Kjøpe friske grønnsaker og kondensere dem i en juicer eller blender, eller kjøpe juice på Whole Foods eller andre steder.