Digidexo.com

Kan du drikke saltvann?

Kan du drikke saltvann?


Folk spiser salt hver dag. Salt er funnet i mange bearbeidede matvarer, så vel som naturlig i noen matvarer. Salt er ofte lagt til supper og stuinger, og i moderate mengder er greit å bruke, og selv drikke. Faktisk kan drikke en liten mengde av havsalt være fordelaktig i dietten. Imidlertid bør ufiltrert sjøvann aldri bli konsumert under noen omstendigheter.

Salt Intake

En sunn diett bør inneholde 3 til 5 g salt per dag. Dessverre er mange amerikanere 'saltforbruket nærmere 12 til 15 g per dag. Dette er fordi snack mat og rask mat er alle lastet med bordsalt. Mange folk ofte bli dehydrert på grunn av mangel på daglig væskeinntak og overdoser av saltinntaket. Dehydrering gjør overforbruk av salt enda farligere, og sammen disse forholdene kan føre til alvorlige helseproblemer, og med død.

Salt i vann

For argumentets skyld, anta at en frisk person er virkelig tidkrevende 3 til 5 g salt per dag. Det er denne personen som kan høste helsemessige fordeler fra forbruket av salt vann.

Saltvann bør ikke gjøres fra vanlig bordsalt, men fra høy klasse naturlig havsalt. Sjøsalt bør bare drysset i en meget liten mengde på tungen eller direkte inn i glasset før drikker vannet. Ingen er som tyder på at en person skal legge til en massiv mengde av salt inn i kroppen. Men å drikke et lite glass vann som inneholder litt havsalt kan gi noen helsemessige fordeler.

Sea Water

Sjøvann må ikke forveksles med vann som inneholder havsalt. Ifølge Sea Shells og slikt nettsted, er sjøvann omtrent tre ganger saltere enn blodet. Kroppen kan bare bruke vann som har mindre salt i det enn blodet allerede inneholder. Hvis mer salt forbrukes enn hva kroppen kan håndtere, vil kroppens funksjoner forstyrres. Etter å ha drukket sjøvann, nyrene desperat forsøker å skylle den ut ved hjelp av alle de friskt vann som allerede er lagret i kroppen. Denne prosessen fortsetter med hver påfølgende drikk av sjøvann. Drikker store mengder sjøvann til slutt vil føre til dehydrering, deretter død. Aldri drikke sjøvann for å overleve. Det er dødelig.

Body Salt

Salt er funnet i blodet så vel som den væsken som omgir cellene. Kroppslig salt påvirker alle funksjoner i kroppen, blant annet vannstanden. Etter å ha nok salt i kosten, er for mye eller for lite, kan ha en drastisk effekt på helsen.

Helse Fordeler

Ifølge Healthy Water hjemmeside, har havsalt mange helsefordeler. Salt kan bidra til å lindre akutte astmaproblemer, fjerne overflødig surhet i kroppen, opprettholde emosjonell helse, lindrer stress og depresjon ved å øke serotonin og melatonin, forebygge og behandle visse typer kreft, opprettholde muskel tone, forebygge muskel kramper, stabilisere blodtrykket, bedre søvn, redusere leddgikt og gikt, administrere diabetes, hjelp med multippel sklerose, forebygge osteoporose og bidra til å opprettholde seksuell helse.

The Natural Organic Life Style hjemmeside anbefaler også å bruke havsalt for å øke helse. De listen havsalt som en naturlig antihistamin, så vel som et forebyggende for edderkopp årer og åreknuter. Sea salt er også en fordøyelseskanal hjelpemiddel, og vil bidra til å fjerne overflødig slim og slim fra kroppen.