Digidexo.com

Forberedelse H stikkpille bivirkninger

Forberedelse H stikkpiller er en av verdens mest solgte over disk hemorrhoid relief medisiner. Som med alle medikamenter, Preparat H suppositorier bære den potensielle risikoen for visse bivirkninger. Noen bivirkninger av preparat H stikkpiller er mer alvorlige enn andre. De fleste bivirkninger av Forberedelse H stikkpiller er midlertidig og opptrer innenfor de første par dagers bruk.

Irritasjon

Irritasjon av hoven og blødning rektal vev kan oppstå i løpet av de første dagene av begynnelsen bruk av Forberedelse H stikkpiller for behandling av hemoroider. Rådfør deg med legen din dersom irritasjonen vedvarer i mer enn én uke.

Utslett

Bryte ut i et utslett rundt og inne i anal og rektal område kan være et symptom på allergisk reaksjon på en eller flere av ingrediensene i Fremstilling H suppositorier. Slutte å bruke tre dager. Vurdere tilstanden av utslett. Bruke andre metoder for å behandle hemorroider hvis du har fastslått at stikkpiller var årsaken til utslett.

High Blood Pressure

Økt blodtrykket er vanlig ved bruk av preparat H suppositorier. I løpet av behandling av hemorroider, er de svellede årer i rektum krympet, noe som kan forårsake høyt blodtrykk. Vær forsiktig når du høyt blodtrykk er en pre-eksisterende medisinsk tilstand.

Tilsmussing

Tilsmussing av undertøy kan resultere som stikkpille smelter inne i endetarmen. Bruk et truseinnlegg for å hindre at smeltet stikkpille løsningen fra å ødelegge undertøy.

Acne

Akne kan forekomme under bruk av preparat H suppositorier. Akne oppstår under bruk fra Fremstilling H på grunn av den økte mengden av olje som kommer i kontakt med huden under bruk av hemorrhoid suppositorier. Bruk en mild hud rensing agent for å behandle akne.

Svimmelhet

Svimmelhet kan oppstå på grunn av økningen i blodtrykket som skapes av krymping av betente årer under bruk av preparat H suppositorier. Konsultere legen din dersom svimmelhet ikke går bort etter syv dager.

Forebygging / løsning

Hindre hemorroider oppstår ved å unngå forstoppelse. Unngå forstoppelse ved å øke kostfiber og vann inntak og bruk av avføringsmidler om nødvendig. Unngå overdreven løfting da dette kan føre til hemorroider.