Digidexo.com

Kronisk idiopatisk forstoppelse symptomer

Kronisk idiopatisk konstipasjon, som kan være også referert til som funksjonell forstoppelse, er en sjelden fordøyelsesforstyrrelser. Den medisinske termen idiopatisk betyr at årsaken til tilstanden er ukjent. Kronisk idiopatisk forstoppelse kan være forårsaket av ulike problemer med hormoner, nerver og fordøyelses musklene i anus, endetarm eller tykktarm. Denne tilstand kan forekomme i noen, men er mest utbredt i kvinner. Kronisk idiopatisk forstoppelse er vanskelig å behandle fordi den ikke svare på tradisjonell forstoppelse behandling.

Colon muskelproblemer

Kronisk idiopatisk konstipasjon kan oppstå som følge av treg-musklene i tykktarmen. Tre typer kronisk idiopatisk obstipasjon, er colonic treghet, forsinket transitt og bekkenbunnen dysfunksjon. Både colonic treghet og forsinket transitt oppstår når musklene i enten en del av eller hele tykktarmen arbeidet saktere enn normalt .; bekkenbunnen dysfunksjon oppstår når musklene rundt anus og endetarm er uvanlig svak.

Strukturelle Unormalt

Kronisk idiopatisk forstoppelse kan også være forårsaket av strukturelle forandringer i anus eller endetarm. Anal unormalt kalles anismus og endetarms unormalt kalles anorektal dysfunksjon. Disse strukturelle abnormiteter påvirker rektum og anus ved å hindre musklene fra å slappe ordentlig, slik at avføringen kan utskilles.

Antall avføringer

Et symptom på kronisk idiopatisk obstipasjon er å ha et redusert antall avføring. Ifølge NIH, er en person anses å være lider av forstoppelse når han / hun har mindre enn tre avføringer per uke.

Krakk Konsistens

En person som er forstoppet vil ha avføring som er små i størrelse; avføringen er vanligvis hard og tørr i tillegg. Disse krakker vil være svært vanskelig å fjerne og kan forårsake smerter når de passerer gjennom rektum og anus.

Relaterte symptomer

Personer med kronisk idiopatisk forstoppelse kan også ha oppblåsthet og føler at de har en full tarm.