Digidexo.com

Hva er effekten av Feil høyt blodtrykk medisinering?

Det en mange typer høyt blodtrykk medisiner, også kalt antihypertensiva. Hver kommer med sitt eget sett med fordeler og bivirkninger. Det største potensielle problemet med å ta feil blodtrykk medisiner er at det ikke vil senke målingene til sunne nivåer. I dette tilfellet må du arbeide med legen din for å finne riktig behandling for å nå blodtrykket ditt mål.

Funksjon

Funksjonen av høyt blodtrykk medikamenter er å ta avlesninger i et sunt nivå. Pasienter som er foreskrevet forskjellige typer medikamenter, avhengig av fasen av hypertensjon.

Effekter

Medisinen du tar bør senke blodtrykket til et mål satt av legen din. Hvis den ikke gjør det, kan det hende du må ta forskjellige medisiner.

Kombinasjoner

I noen tilfeller, i stedet for å endre medikament fordi det ikke har den ønskede virkning, vil en lege vurdere å benytte en ytterligere medisin. Dette er ofte tilfellet med alvorlig, scene-to hypertensjon.

Andre effekter

Blodtrykket medisiner kan gi bivirkninger, inkludert hodepine, kvalme, vektøkning, influensalignende symptomer og hudutslett. Hvis du har noen av disse symptomene, og de er lite nedbrytbare, ta kontakt med legen din om din medisinering.

Advarsel

Ikke gjør antagelser om blodtrykket medisiner effekter. Du bør aldri endre eller avslutte medisiner uten å konsultere lege.