Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en kald sår i tre dager

Forkjølelsessår kan være skjemmende, smertefullt og flaut. De kan vises på nese, kinn og hake, men de finnes oftest på eller rundt munnen. Forkjølelsessår er forårsaket av herpes virus, for der er det ingen kur.
Men det er ulike behandlinger du kan bruke for å bli kvitt forkjølelsessår raskt. Hvis du handle ved første tegn på en kald sår, bør du være i stand til å effektivt bli kvitt det innen tre dager.

Hvordan bli kvitt en kald sår i tre dager

•  Snakk med legen din om en antiviral medisiner, tilgjengelig med en resept, som er designet for å undertrykke herpes virus. Ta det ved første tegn på en kald sår. Det bør tas ved første tegn på en kald sår.

Få en over-the-counter balsam, salve eller krem som inneholder docosanol, som er effektive for behandling av munnsår. Bruk disse aktuelle behandlinger regelmessig etter en kald sår ser ut til å hjelpe det klart opp.

Ta 200 mg til 500 mg vitamin C daglig. Vitamin C støtter immunsystem, som hjelper kroppen helbrede den kalde sår raskere.

Påfør sink salve til din forkjølelsessår. Når den brukes lokalt, bidrar sink forkjølelsessår å helbrede mer hensiktsmessig. Du kan finne aktuell sink i de fleste helse-og narkotika butikker.

Ta lysin kosttilskudd. Denne naturlige aminosyren støtter munn helse, hjelpe området for å helbrede fra forkjølelsessår raskere. Ta 1000 mg av lysin daglig med start på første tegn på en kald sår.

Plasser et kaldt omslag på den kalde sår. Dette bidrar til å motvirke varme i området, for derved å redusere svelling, rødme og smerte. Påfør kald kompress flere ganger daglig, i minst to minutter av gangen.

Hint

  • Snakk med legen din om en annen reseptbelagte medisiner, som, hvis tatt regelmessig, er utformet for å forebygge forkjølelsessår utbrudd.
  • Unngå solen mens du har en kald sår. Solens stråler kan forverre en kald sår, og dermed forlenge levetiden.