Digidexo.com

Hvordan finne behandling for høyt blodtrykk

Ifølge US Centers for Disease Control and Prevention, påvirker høyt blodtrykk om lag én av tre amerikanere. Ofte kalt "the silent killer" fordi det vanligvis ikke er noen symptomer, øker høyt blodtrykk risikoen for hjertesykdom og slag. Finne behandling for høyt blodtrykk er en enkel prosess, men det krever å snakke med en lege for å vurdere blodtrykket og velge spesifikke behandlingstilbud.

Hvordan finne behandling for høyt blodtrykk

Finn behandling for høyt blodtrykk

•  Snakk med fastlegen din. Fordi høyt blodtrykk kan skyldes mange ulike årsaker, eller noen ganger oppstå uten grunn, må en lege til å vurdere dine individuelle helse omstendigheter før foreslå behandlingstilbud. I noen tilfeller, mosjon og endringer i kostholdet kan behandle høyt blodtrykk. I andre tilfeller kan det være nødvendig medikamenter. Legene har et bredt utvalg av legemidler til behandling av høyt blodtrykk, inkludert alfablokkere, ACE-hemmere, betablokkere, kalsiumkanalblokkere, diuretika og vasodilatorer. Snakk med legen din for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Finn en lege hvis du ikke har en ved hjelp av American Medical Association Doktor Finder (lenke i Referanser) hvis du mistenker at du har høyt blodtrykk. Dette online database vil hjelpe deg å finne en lege i ditt område som kan vurdere blodtrykket og bestemme hvilken behandling som er nødvendig, hvis det er faktisk høy.

Ta kontakt med din helseforsikring leverandøren og be om en liste over nærliggende familie leger eller indre å behandle høyt blodtrykk. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på din helseforsikring leverandøren kortet. Fordi høyt blodtrykk øker risikoen for mer alvorlige sykdommer, vil din helseforsikring leverandøren vil hjelpe deg å finne behandling for å opprettholde god helse.

Finn et lokalsamfunn helsestasjon hvis du er en lav inntekt pasient som ønsker å finne behandling for høyt blodtrykk. Du kan gjøre dette gjennom online database utviklet av det amerikanske helse Resources og Services Administration (lenke i Referanser). Tilbyr gratis eller rimelige medisinske tjenester, kan legene ved disse klinikkene diagnostisere og behandle høyt blodtrykk.