Digidexo.com

Hvordan behandle Herpes av lepper og munn

Hvordan behandle Herpes av lepper og munn


Herpes Simplex En eller HSV1 er kjent som herpes i munnen, og det er enten kontrakt med sex eller ved å komme i kontakt med andre slimhinner av noen som har dette viruset. Det finnes ingen kur for herpes siden den er forårsaket av et virus; Imidlertid vil denne artikkelen lære deg hvordan å behandle hsv1.

Hvordan behandle Herpes av lepper og munn

•  Identifiser hva som kan være årsaken til dine outbreaks.Outbreaks under HSV1 er nesten uunngåelig. Du kan imidlertid gjøre ting for å finne ut hva som forårsaker dine utbrudd og minimere dem. Noen ting som kan utløse en hsv1 utbrudd er: sykdom, stress, dårlig kosthold, å ha for mye sex og overdreven soling. Hvis du legger merke til en ting som forårsaker utbrudd mer enn andre, anbefales det at du eliminere eller minimere hva du gjør for å føre dem.

Ta antivirale medisiner. Tar antivirale medisiner er et godt skritt i å lede et bedre liv med noen herpes virus, og det er en god måte å redusere risikoen for spredning av virus hvis du er gift. Det er mange antivirale medisiner tilgjengelig fra mange farmasøytiske selskaper og bare legen kan hjelpe deg å avgjøre hvilke som er riktig for deg. Det anbefales at du diskuterer behandlingstilbud godt med legen din før de bestemmer seg for en.

Øv en sunn livsstil. Siden ikke en hel masse som kan gjøres for å behandle hsv1 utbrudd, er det viktig å praktisere en sunn livsstil. Praktisere en sunn livsstil inkluderer: spise sunt, administrere diabetes eller annen kronisk sykdom nøye og administrere alle andre områder av livet ditt, inkludert ditt sexliv. Hvis du trenger tips om livsstil management (noen mennesker trenger for å administrere livsstiler litt annerledes enn andre), anbefales det at du snakker med legen din slik at han eller hun kan hjelpe deg.

Hint

  • Det er viktig at du tar godt vare på deg selv om du har herpes eller andre kroniske virus, slik at du har en bedre sjanse til å holde den under kontroll.