Digidexo.com

Hvordan å undertrykke appetitt

Et sunt kosthold betyr en sunn appetitt, men ofte folk konsumere unødvendige kalorier. Denne ekstra forbruk av kalorier er vanligvis kroppens tørst forkledd som sult. Vi får en god del vann fra maten vi spiser så kroppene våre reagerer med sult å vite at du vil konsumere mat som sannsynlig inneholder vann, og dermed slukke vår tørst. Nøkkelen til å undertrykke en appetitt er å opprettholde optimal fuktighet, og snack på sunn frukt og grønnsaker.

Hvordan å undertrykke appetitt

Hvordan å undertrykke appetitt

•  Fyll ren bokser av plast vann flaske hver morgen med frisk kjølig vann. Drikk hele flasken før lunsj, skyll og fyll flasken. Drikk alt dette vannet før til middag, og nok en gang fylle opp din flaske. Drikk den endelige påfylling av vann før du går til sengs for å sikre at kroppen har fått nok vann i løpet av dagen.

•  Ta den anbefalte mengde grønn te ekstrakt i henhold til flasken. Disse pillene kan bli tatt i løpet av dagen for å hjelpe undertrykke appetitten, men vil ikke eliminere sult. Drikker et varmt glass grønn te før måltider vil ha relativt samme effekt som pillene.

Rengjør, slice, skrelle, og forberede din favoritt frukt. Bære en frukt med deg til enhver tid å avta en plutselig trang til eller sult pang hele dagen. Frukt tendens til å ha høyt vanninnhold, og vil bidra til et sunt vanninntaket for dagen.

Spis ulike grønnsaker mellom måltidene for å unngå plutselige trang for unødvendige matvarer. Grønnsaker bør være pakket i beholdere og oppbevares kjølig før du spiser. Vask og forberede vegetabilske snacks daglig.

Drikk melk ti minutter før du spiser et måltid, da dette vil hjelpe magen å føle mer full. Lite fett, ikke-fett, skummet, og soyamelk er sunnere enn helmelk eller kulturmelk.

Hint

  • Ha alltid med sunn snacks i tilfelle du får sulten så du ikke blir fristet av fetende godbiter.
  • Ikke hopp over måltider, som det er viktig å konsumere et balansert kosthold for å møte dine ernæringsmessige behov.