Digidexo.com

Hvordan å miste 71 Pounds

Hvordan å miste 71 Pounds


Komme i form krever en forpliktelse til å endre vaner. For å holde motivasjonen oppe i lang tid, må du ha en konkret plan for å regulere din diett og mosjon regime - spesielt hvis du ønsker å miste en betydelig mengde vekt som £ 71.

Hvordan å miste 71 Pounds

Still et vekttap plan. Den maksimale vekten du bør planlegge å tape uten å risikere tap av muskelvev er £ 2. hver uke, ifølge CaloriesPerHour.com.This betyr at du bør planlegge å spre din vekttap mål av 71 kg. mer enn 35,5 uker, eller om lag åtte til ni måneder.

Beregn din maksimale daglige kaloriinntaket. Dette er det meste du kan spise og likevel gå ned i £ 2. en uke. Bruk en online kalori kalkulator fra nettsteder som FreeDieting.com å finne ut hvor mange kalorier du trenger hver dag for å opprettholde din nåværende vekt. Deretter trekker 1000 fra dette nummeret - siden å miste £ 2. en uke krever en daglig kalori underskudd på 1000 kalorier. Den resulterende forskjellen er ditt maksimale daglige kaloriinntaket.

Ta opp dine matvaner i en diett journal. Skriv ned hva du spiser og når. Dette vil hjelpe deg å spore dine matvaner og identifisere eventuelle svake punkter. Du kan også oppdage følelsesmessige eller psykologiske triggere for å spise slik som stress. Brainstorm alternative måter å reagere på disse utløser. For eksempel, hvis du begynner å føle deg engstelig, ta en tur, vaske huset eller ringe en venn i stedet for snacking. Utvikle et repertoar av slike aktiviteter for å trekke fra i tider med negativ psykologisk og følelsesmessig stress.

Endre din diett for å gjenspeile din maksimalt daglig inntak. Unngå høye kalori mat som søtsaker og stekt mat. Spis mye belgfrukter, hele hvete brød, ris og grønne grønnsaker, bemerker UC Berkeley WellnessLetter.com. Drikk minst tre liter vann om dagen. Dette vil bidra til å fylle opp væske og fylle magen uten å legge ekstra kalorier i kostholdet ditt.

Øvelse hver dag. Hvis du bare starte av, ikke gjør noe anstrengende. Prøv å gå, raker løv, renhold i huset og dans. Som din fysiske formen blir bedre, gradvis integrere mer livskraftige aktiviteter som løping, sykling og tennis. Du kan brenne alt mellom 200 og 800 kalorier i løpet av en time med aerobic trening, avhengig av din nåværende vekt og intensitet av fysisk aktivitet. Trene i minst 30 minutter hver dag på et moderat intensitetsnivå. Dette vil sikre en kalori brenne av 200 til 400 kalorier per dag, noe som vil bidra til å opprettholde det samlede daglige underskudd på 1000 kalorier.

Løft vekter. I tillegg til å fremme fysisk styrke, vil en vektløfting diett også hjelpe deg å forbrenne mer kalorier mens resten, ifølge WebMD. Velg sammensatte øvelser fordi de arbeider hele kroppen på en gang. Effektive sammensatte vektløfting øvelser inkluderer benkpress, knebøy, døde heiser, dips og pull-ups. Hit vekter to eller tre ganger i uken, og etterlater en dag eller to i mellom treningsøktene for å la musklene dine til å gjenopprette og gjenoppbygge.

Hint

  • Å miste vekt betyr å gjøre betydelige endringer i kroppen din. Dette gjelder spesielt hvis du ønsker å miste £ 71. Forsøk på å gå ned i vekt for hurtig eller på feil måte kan resultere i en rekke negative konsekvenser, herunder skader og risiko for sykdom. Før binde seg til en streng diett og treningsprogram, diskutere dine mål med en lege eller personlig trener. Utdanne deg selv om den potensielle risikoen og ta forholdsregler for å unngå dem.