Digidexo.com

Herpes Medisinsk Cures

Herpes simplex virus (HSV) er årsaken til alle herpesvirus. Hvis viruset er plassert på munn-området (forkjølelsessår), er det vanligvis forårsaket av HSV-I. De genital-området herpes utbrudd er oftest forårsaket av HSV-II. Foreløpig er det ingen kur for herpes, men det finnes behandlinger som kan redusere alvorlighetsgraden, lengde og hyppigheten av outbreaks.The behandlinger for HSV-I og II er like, men husk å konsultere lege før eventuell behandling.

Acyclovir

Det finnes ulike alternativer for å behandle herpes. Disse brukes til å administrere, ikke kurere, viruset. En av disse er reseptbelagte antivirale medisiner som acyclovir. Dette, når det tas kontinuerlig, ser ut til å bidra til å redusere utbrudd hyppighet og varighet.

Andre anti-virals

De nyere medisiner på markedet som Valtrex og Famvir handle på samme måte som acyclovir. De er mer praktisk å ta og ser ut til å fungere bedre på å stoppe spredningen av smitte til partnere.

Aktuelle medisiner.

Det er også aktuelle antivirale midler tilgjengelig, for eksempel Dynamiclear. Disse fungerer ved å drepe patogener ved kontakt. De er brukt en gang per sår per utbrudd. Denne medisinen er definitivt rimeligere, men fungerer bare når det er åpenbare sår og hjelper ikke klarer hyppigheten eller varigheten av utbrudd.

Lysin og arginin

Herpes utbrudd kan oppstå når en person er mangelfull på enkelte vitaminer og mineraler. Legen din kan foreslå å legge lysin til kosthold. Hun vil også foreslå en aktuell L-lysin for utbrudd. Mange medisinske leverandører anbefaler å unngå arginin, noe som kan forårsake eller forverre utbrudd. Matvarer som sjokolade eller nøtter er høy i dette stoffet.

Redusere stress

Herpes utbrudd kan fremskyndet av stressende hendelser eller situasjoner. Medisinske tilbydere vil oppmuntre praktisere stress lettelse. De kan henvise en person til en rådgiver om nødvendig. Noen ganger kan de foreskrive anti-angst medisiner for å bistå i å redusere stressresponsen.

Herpes styring

Mens det er hittil ikke herpes kur, det er heller ingen grunn til ikke å leve fullt ut med en herpes diagnose. Arbeide med din medisinske leverandøren og utdanne deg selv.