Digidexo.com

Hva er Recovery Time Fra Lumbar Spinal stenose?

Lumbar Spinal stenose

Spinal stenose er en irreversibel endring i ryggvirvlene, også kalt spinal bein i korsryggen eller lav rygg området. Disse endringene oppstår vanligvis gradvis. Symptomer på smerte og dysfunksjon kan være konstant eller intermitterende. Gjenopprettingstiden fra lumbal spinal stenose er avhengig av alvorlighetsgrad, symptomer og underliggende problemer.

Lumbal spinal stenose er en betingelse for innsnevring av spinalkanalen for lav rygg. Spinalkanalen er plassen i ryggvirvlene eller ryggvirvlene som rommer ryggmargen. Denne reduksjon av plassen kan resultere i kompresjon av ryggmargen og nervene. Lumbal spinal stenose er en vanlig biprodukt av aldring, men kan forekomme med en skade i korsryggen området og med visse tilstander som osteoporose, en tilstand av bein oppmykning ofte sett hos postmenopausale kvinner.

Symptomer på lumbal spinal stenose være avhengig av området av komprimering. Vanlige problemer er ryggsmerter. Ryggsmerter kan utstråle eller reise lengden av nerven, forårsaker symptomer i et annet område av kroppen, eller det kan oppleves med fysisk aktivitet. Nummenhet og kribling, og i alvorlige tilfeller kan en generell svakhet i benet eller tap av tarm og blære kontroll også forekomme.

Recovery Time fra Lumbar Spinal stenose

Restitusjonstid for lumbal spinal stenose varierer med alvorlighetsgrad. Siden strukturelle endringer i ryggvirvlene er irreversible, kan problemer med denne tilstanden være livslang. Nøkkelen til utvinning er forebygging av ytterligere spinale misdannelser og smertebehandling. Dette kan oppnås gjennom et treningsprogram og bruk av riktig kroppen mekanikk med fysisk aktivitet. Forverring av symptomene bør håndteres gjennom terapeutiske teknikker, inkludert fysioterapi, Smertebehandling spesialister, og i ekstreme tilfeller til steroidinjeksjoner redusere betennelse i området og kirurgiske prosedyrer for å reparere skaden.

Recovery Time fra Korsrygg Spinalstenose - Akutt fase

Siden lumbal spinal stenose oppstår vanligvis over tid, symptomene vanligvis en gradvis innsettende. Imidlertid kan en akutt anfall av lumbale spinal stenose symptomer oppstå med en betydelig økning i fysiske aktiviteter, inkludert langvarig stående eller går. Akutte symptomer har en hurtig innsettende og kan vare fra noen dager til noen uker. På denne tiden, bør betennelse eller hevelse problemstillinger tas opp med is, NSAIDs, eller ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter, og hvile.

Recovery Time fra Korsrygg Spinalstenose - Kronisk fase

På grunn av innsnevring av spinalkanalen, smerte og symptomer kan bli kronisk, som betyr varer mer enn seks måneder. Problemer under den kroniske fasen kan være konstant eller intermitterende i naturen. Forvaltning av kroniske lumbale spinal stenose symptomer bør overvåkes og behandles av en kvalifisert medisinsk faglig som en smerte ledelse spesialist for å optimalisere smertelindring og maksimere funksjon.