Digidexo.com

Symptomer på UVI hos babyer

En urinveisinfeksjon (UVI) oppstår når skadelige bakterier kommer inn i blæren eller nyrer. UVI er mer vanlig i baby gutter enn baby jenter, i henhold til "Merck Manual" entry på motivet (se Ressurser). Urinveis symptomer er ikke utenom det vanlige for babyer og små barn. Gjenkjenne symptomene tidlig kan bidra til å få riktig behandling raskt i gang. Dette kan være vanskelig i spedbarn som ikke kan fortelle deg hva som er galt, men hvis du har noen bekymringer, snakke med ditt barns barnelege.

Feber

En feber --- på grunn av infeksjon som er til stede i kroppen hans --- er noen ganger det eneste tegn på at barnet har en UTI.

Mangel på Appetite

Spise mindre enn vanlig er et tegn på en urinveisinfeksjon i noen babyer. Å holde styr på hvor lenge babyen sykepleiere eller hvor mye hun vanligvis spiser kan bidra til å avklare når du skal ta henne med til legen.

Fatigue

Trøtthet og slapphet kan være symptomer på UVI hos babyer. Babyer som er normalt våken og leken, men blir sløv og rastløs kan være å utvikle en infeksjon.

Diaré

Diaré er noen ganger, men ikke alltid, et symptom på en urinveisinfeksjon hos babyer. Spedbarn diaré kan være vanskelig å skille fra normalt bløt avføring. En økning i avføringsfrekvens er ofte en viktig faktor.

Illeluktende urin

En baby og små barn som har utviklet en UTI kan sette ut urin som lukter stygt eller mer bitter enn vanlig.