Digidexo.com

Hva kan jeg gjøre for treet pollen allergi?

Hva kan jeg gjøre for treet pollen allergi?


Tress skape en overflod av pollen, og på grunn av vinden, er denne pollen lett spre en stor avstand. På grunn av overproduksjon og rask distribusjon, trepollen allergikere har en vanskelig tid å unngå effektene.

Identifikasjon

Ifølge EMEDTV.com, kun 100 av de 50 000 typer trær produsere allergifremkallende pollen. Disse trærne er: Catalpa, alm, hickory, oliven, pecan, platanlønn, og valnøtt.

Forebygging / løsning

Trepollen er på sitt høydepunkt i løpet av tidlige morgentimer. Allergikere bør unngå utendørs før sent på ettermiddagen, når nivåene er lavere og mindre sannsynlighet for å ha en negativ effekt. Å holde vinduer og dører lukket, og holde utendørs luft ut av hjemmet eller kontoret kan redusere en persons eksponering for allergifremkallende pollen.

Betraktninger

Innendørs / utendørs kjæledyr overføre allergi forårsaker pollen inn i hjemmet. Det er også viktig å huske at noen klær eller sengetøy blir lufttørket kan akkumulere pollen.

Behandling

I tillegg til å unngå treet pollen, visse medisiner som antihistaminer, kan forhindre eller minske symptomer på allergisk reaksjon. Nasale dekongestanter er også nyttige i å redusere nasal hevelse, som i sin tur letter pusting.

Advarsel

Medisiner må tas med forsiktighet. Antihistaminer er kjent for å forårsake døsighet.