Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper


Et ben eller lår krampe kan oppstå av en rekke årsaker. Det kan være kramper fra over-bruk eller under-bruk. Bena kan være dehydrert og trenger vann, eller det kan også være en del av voksesmerter eller fantomangrep som ikke har noen rim eller grunn. Poenget er at de vondt. Prøv noen av disse tipsene for å bli kvitt et lår krampe.

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper

•  Slapp av, siden jo mer du spent opp strammere lår vil krampe. Legg deg ned og ta 10 dype åndedrag. Pust dypt inn gjennom nesen og blåse den ut forsiktig gjennom munnen. Bevisst gi slipp på spenninger og ikke bekjempe den.

Drikk nok væske i løpet av dagen for å unngå leggkramper. Du kan drikke en sportsdrikk mens du har en krampe, og det vil etter hvert bidra til å lette krampe.

Massere det smertefulle området forsiktig i den retningen at muskelen går. Så hvis kramper muskelen er på forsiden av låret, gni fingrene fra topp til bunn over muskelen til du føler noen lettelse. Du må kanskje spørre noen andre til å gni baksiden av låret ditt mens du ligger nede.

Stretch å lette ut en krampe. Hvis krampe er på forsiden av låret, og deretter peke tærne ned mens du sitter eller ligger. Hvis krampe er på baksiden av låret, og trekk tærne opp mot kroppen. Det vil også strekke leggen din.

Hint

  • Ofte krampe vil passere med litt mer enn noen avslappende stunder.