Digidexo.com

Sports Medicine Heat Therapy

Varme terapi i idrettsmedisin brukes til å redusere muskelspasmer, redusere stivhet i leddene og gjøre bløtvev enda mykere å redusere tilhørende smerter. Heat er vanligvis brukt som et verktøy for å løsne opp musklene før en treningsøkt eller å hjelpe reparere dem etter en. Varme terapi kan skje i enten en profesjonell fysioterapi innstilling eller i komforten av ditt eget hjem. Mens du lære å bruke varme terapi kan virke som en vanskelig prosess, er det faktisk ganske enkelt hvis du følger riktig retningslinjer og instrukser.

Hvordan bruke

Varme terapi krever bruk av varmeputer, varme håndklær eller oppvarming kremer for å varme musklene enten før eller etter en anstrengende trening. Bare plassere den varme objekt eller krem ​​over det berørte området og la den sitte der i 10 til 15 minutter. Hvis du bruker et varmt håndkle, sjansene er det vil miste sin varme i fem til ti minutter. Hvis dette skjer, bare plassere den tilbake i mikrobølgeovn og varm det til det er tilfredsstillende. Ved søknad oppvarming krem, sørg for å bruke bare et tynt lag over det berørte området. For mye krem ​​kan føre til store smerter og kan ha negativ innvirkning terapi prosessen. For å bruke en varmepute, bare å plugge den inn i en vegg og lade den før bruk. Hver type oppvarming pad vil kreve ulike lengder tid å lade, så det er best å bare lade den etter hver bruk.

Når skal du bruke

Varme terapi bør brukes når du prøver å gjøre en muskel eller muskelgruppe mer smidig. Varme terapi er primært brukes til å behandle muskler på to viktige områder: bena (både quadriceps og kalver) og skulderen. For bena, er varme terapi vanligvis brukes direkte etter å ha kjørt i en lang periode av tid og stresse musklene siste sine normale grenser. For skuldrene, er varme terapi vanligvis brukes etter å kaste en ball (primær i enten fotball eller baseball) å roe musklene og tillate dem å helbrede raskere. Varme terapi kan brukes på andre muskelgrupper også, men dette bør kun gjøres under veiledning av en fysioterapeut eller lisensiert medisinsk faglig.

Mulige skadevirkninger

Varme terapi bør aldri brukes på en skade i løpet av de første en til tre dager etter at skaden oppstår. Hvis varme terapi er brukt på et område der det er noen form for hevelse, vil varmen føre til en økning i blodstrømmen til det berørte området og vil forverre hevelse. Varme pads som er igjen på samme sted i mer enn 10 til 15 minutter kan brenne huden og forårsake alvorlige eller varige skader. Når varmer et håndkle, være sikker på at temperaturen ikke er for varmt før du bruker den til den skrantende muskel. Du kan teste det ved å plassere hånden rett over håndkle og føler for å se om håndkleet avgir varme. Hvis du føler en intens damp treffer hånden, la håndkle for å kjøle litt før du bruker den til bar hud.