Digidexo.com

Prognose for Nocturnal Beslag

Prognose for Nocturnal Beslag


En nattlig pågripelse er en form for epileptisk anfall som oppstår om natten mens en pasient sover. Disse anfallene bør vurderes av en lege og kan håndteres med behandling.

Symptomer

Ifølge University of Michigan Sleep Disorders Center, kan nattlige anfall lider vekke flere ganger i løpet av natten og erfaring unormal atferd eller bevegelser under søvn inkludert voldelige ben og arm bevegelser, tunge biting og urinlekkasje. Noen pasienter med nattlige anfall også oppleve epileptiske anfall i løpet av dagen, mens andre bare har anfall om natten.

Medisinsk hjelp

Pasienter som utvikler nattlige anfall bør se en lege eller nevrolog som er spesialist i søvnforstyrrelser.

Sleep Study

Individuelle nattlige anfall pasienter kan gjennomgå en søvn studie hvor pasienten sover overnatter på en søvnspesialist kontor. Spesialisten bruker videoovervåkning for å lære om de spesifikke atferd som pasienten viser mens du sover.

Medisinering Prognose

Mange pasienter kan kontrollere sine nattlige anfall med medisiner som antikonvulsia, i henhold til Johns Hopkins Children Center.

Sleep Forbedring Prognose

Nattlige anfall er mer sannsynlig å skje i løpet av lyset ikke-REM faser av søvnen, eller faser uten raske øyebevegelser, som rapportert av University of Maryland Medical Center. Søvnspesialister kan hjelpe pasienter forbedre søvnkvaliteten med søvnhygiene forbedringer og andre metoder som kan redusere sannsynligheten for nattlige anfall.