Digidexo.com

Skulder Rehab programmer

Skulder Rehab programmer


Mange mennesker - alt fra profesjonelle baseball-spillere til freak-ulykken ofre - gjennomgå en operasjon på sine skuldre som følge av skader som de rive sener, leddbånd eller muskler i skulderen. Det finnes en rekke øvelser du kan gjøre for å styrke deg skulder etter skade eller operasjon for å returnere den til det normale.

Avslappet Arm Swing

Dette rehabiliteringsprogram er ment å slappe av musklene i skulderen din og øke omfanget av bevegelse. Legg deg ned på en benk og la armen henge utenfor kanten uten at det berører eller dra på bakken. La din skulderblad til å slappe av og slippe ned. Deretter forsiktig svinge armen frem og tilbake uten å bruke nakkemusklene. Fokus for dette programmet er å slappe av og la tyngdekraften til å strekke ut skulderen, mens bare litt arbeider musklene i skulderen. Swing bør begynne på 15 sekunder om gangen, og deretter øker gradvis til opp til 5 minutter rett som skulderen blir mer rehabilitert.

Stir

Stå opp, finne en stol eller vegg å støtte vekten din og la din svakere skulder og arm å henge fritt ned ved siden av deg. Bøy deg fremover så armen henger uhemmet og begynne å gjøre små sirkulære bevegelser med armen din, arbeider musklene og sener i skulderen din. Selv om du står opp, prøv å slappe av så mye som mulig, slik at tyngdekraften og noen små muskler i skulderen din til å gjøre alt arbeidet. Du bør begynne å gjøre disse sirklene i 30 sekunder om gangen, og deretter gradvis øke til fem minutter om gangen. Prøv både med og mot klokken sirkler under hvert program treningsøkt.

Rubber Band Heiser

Ved å feste en stor gummistrikk eller stykke rør til gulvet eller utstyr bak deg, kan du gjøre disse øvelsene ved å løfte armen rett opp over hodet, stretching og styrke musklene i skulderen din. Dette vil ikke være mye vekt til å løfte med rehabiliterende skuldermusklene, som det vil praktisk talt være vekten av armen i seg selv, men må løftes og senkes langsomt og stoppet hvis det er noen smerte hodet. Dette rehabiliteringsprogram bør gjøres først etter enklere former for skulder rehabilitering er gjennomført, så utrolig følsomme skuldrene kan bli skadet av denne treningen.