Digidexo.com

Multippel sklerose Hyperbar Behandling Forskning

Det synes å være lovende for hyperbar oksygenbehandling for å bistå i minske symptomene på multippel sklerose. Men, det er ikke betraktet som en kur, og meninger er skarpt delt med hensyn til sin fordel.

Håper

Forskning på mulige positive effekter av hyperbar oksygenbehandling (HBOT) i behandling av multippel sklerose er en pågående oppgave. Multiple Sclerosis Resource Center i Storbritannia rapporterer "Forskning fra ulike land, for eksempel USA, Russland, Argentina, Italia, viser at oksygenbehandling kan bidra til å lette symptomene på mange mennesker som har multippel sklerose," sa sentrum. . "Resultatene av senere studier i Storbritannia og i utlandet varierte fra en verst av 'ingen åpenbar endring' til en rekke positive endringer For å gjenta, HBO er ikke en kur for MS - men det ser ut til å tilby effektiv hjelp med slike kritiske symptomer som tretthet, dårlig balanse og mobilitet, sensorisk persepsjon problemer, inkontinens og, i noen tilfeller, talevansker. "

Tidlig forskning

I 1983 leger ved New York University lansert i multippel sklerose hyperbar behandling forskning. Resultatene ble publisert i New England Journal of Medicine. De studerte 40 pasienter med avansert MS, dele dem opp i eksperimentelle og placebogruppene. I avisen, Dr. BH Fischer, Dr. M. Marks, og Dr. T. Reich state "Objective forbedring skjedde i 12 av 17 pasienter som ble behandlet med hyperbar oksygen og i 1 av 20 pasienter som ble behandlet med placebo. De med mindre alvorlige former av sykdommen hadde en gunstigere og varig respons. "

Etter ett års oppfølgingsstudie, hadde bare to pasienter (12 prosent) som hadde fått hyperbar terapi forverret mens 11 (55 prosent) i placebogruppen så sine symptomer på MS forverres. Men legene lagt til "Denne terapien kan ikke generelt anbefalt uten lengre oppfølgingsperioder og ytterligere bekreftende opplevelse."

Barriere

Multippel sklerose er ikke en av de 13 "indikasjoner" godkjent av Undersea og Hyperbarisk Medical Society (UHMS) som forholdene klart egnet for behandling av HBOT. I 1976 UHMS kalt en komité for å bestemme de medisinske forhold som mest sannsynlig å få nytte av denne behandlingen. På den tiden hadde komiteen ikke anbefale oksygen behandling for MS. Mens mange leger, institusjoner og pasienter nå utnytte HBOT for behandling av multippel sklerose, mange forsikring planer og den føderale regjeringen kan ikke dekke de økonomiske kostnadene.

Negativ Forskning

Denne uttalelsen ble understreket av forskning og publisering av "UHMS Position Paper: behandling av multippel sklerose med hyperbar oksygenbehandling" av Dr. M. Bennett, medisinsk direktør ved Institutt for dykking og hyperbar medisin ved Prince of Wales Hospital i Sydney, Australia og Dr. R. Heard, en nevrolog og forsker ved MS Society of Australia. I avisen de statlige "Til tross for betydelig innsats forskning, er det lite kontrollert bevis for at et kurs av hyperbar oksygenbehandling resulterer i noen nytte for pasienter med multippel sklerose. I gjennomsnitt vil 42 pasienter må behandles før vi kunne forvente en person til nytte med en forbedret funksjonshemming status poengsum. På dette tidspunktet kan vi ikke anbefale rutinemessig behandling av MS med HBOT. "

MS Society

Multiple Sclerosis Society of America støtter ikke HBOT som behandling for sykdommen. I januar 2009 var komplementær og alternativ medisin program på Rocky Mountain Multiple Sclerosis Center i Colorado utstedt en klinisk rapport som lese, delvis, "Practices som bør unngås fordi de er ineffektive eller usikre inkluderer hyperbar oksygen."