Digidexo.com

Instruksjoner for bruk av en Corn varmeelementet

Instruksjoner for bruk av en Corn varmeelementet


Mais-fylt varmeputer (noen ganger referert til som mais poser) er et naturlig alternativ til vannflasker og elektrisk oppvarming pads. Med en korn-fylt oppvarming pad, er det ingen fare for vann søl i sengen eller å sovne med varmeputen igjen på. Corn varmeputer i henhold til kroppens form og kan brukes flere ganger. De kan også brukes som en kald pakke hvis det er lagret i fryseren.

Instruksjoner for bruk av en Corn varmeelementet

•  Plasser korn varmeputen i mikrobølgeovnen. (Plasser den på toppen av en papirhåndkle hvis bunnplaten av mikrobølgeovn er ikke helt rent.) Pakk puten i en hånd håndkle de første gangene det blir varmes i mikrobølgeovn, for å absorbere overflødig fuktighet.

Lukk mikrobølgeovn døren. Velg ett minutts HIGH kokk innstillingen på mikrobølgeovn og starte mikrobølgeovn.

Åpne mikrobølgeovn døren etter ett minutt. Hvis kornet bag føles ikke varm nok, legg det tilbake i mikrobølgeovnen og stek i tretti sekunder. Ikke overopphetes. Skjær steketiden i halvparten hvis du bruker mais varmeputen i en kommersiell-grade (1200 watt eller mer) mikrobølgeovn.

Fjern varmeputen fra mikrobølgeovnen, og lukk mikrobølgeovn døren.

Plasser varmeputen på toppen av en sår muskel eller hvor varmen er ønsket. Manipulere posen innimellom for å reposisjonere mais kjerner, omfordele varmen innenfor.

Varm opp kornet posen i mikrobølgeovn når avkjølt, hvis det er nødvendig. Gjenta så ofte som ønskelig.

Hint

  • For å bruke korn varmeputen som kjølepose, bare legg den i fryseren til kaldt. Plasser oppå ømme muskler etter behov eller i pannen for å behandle en migrene hodepine.
  • Ved hjelp av to mais poser fører posene å holde på varmen lenger. Bare plasser oppå hverandre eller ved siden av den andre, hvis de brukes til å varme en kjølig seng.
  • Ikke kok varmeputen. Dette kan skålde eller brenne korn eller pop det. Ikke bruk korn varmeputer på spedbarn eller de som ikke er i stand til å oppfatte varme eller brenning.
  • Ikke la mikrobølgeovn uten tilsyn mens oppvarming kornet bag.