Digidexo.com

Hvordan du bytter fra Tricare Prime til Standard

Tricare Prime er en omfattende og rimelig medisinsk forsikring plan for aktiv plikt militære, militære pensjonister og deres familiemedlemmer. Tricare Standard er en avgift for tjenesten forsikring plan tilbys gjennom Tricare; den har høyere out-of-pocket utgifter til egenandeler og copayments enn Tricare Prime, men den forsikrede kan være mer selektive i sine valg av medisinske leverandører. Tricare Standard forsikringstakere kan se enten i-nettverk eller out-of-nettverk leverandører for medisinske tjenester. Bytte fra Tricare Prime til Standard er bare et søknadsskjema unna; når du har fullført de nødvendige papirene, tar overgangen fra Tricare Prime til Standard løpet av noen dager.

Bruksanvisning

Hvordan du bytter fra Tricare Prime til Standard

Bruk en svart penn for å fullføre Prime Disenrollment skjemaet. Den informasjonen du trenger inkluderer sponsorens personnummer, fødselsdato av sponsor, ditt forhold til sponsor, din postadresse og et telefonnummer.

omtale til skjemaet for å sikre at all informasjon du har angitt på Prime Disenrollment skjemaet samsvarer med informasjonen som er registrert hos Forsvars Enrollment Kvalifikasjon Reporting System (DEERS). Stats Disenrollment Skjemaet er tilgjengelig på www.humana-military.com.

Send skjemaet til adressen som er oppgitt på skjemaet. Hvis Tricare område entreprenøren har en annen adresse fra avkastningen postadresse, kan du kontakte den Tricare Regional informasjonslinje på 800-874-2273 eller besøke www.tricare.osd.mil å få en nøyaktig adresse før vi sender den Prime Disenrollment skjemaet.

Tillat syv til ti virkedager for Prime Disenrollment skjema som skal mottas og behandles av Tricare.

Call Tricare å bekrefte mottak av Prime Disenrollment skjemaet på 800-444-5445; representanten vil bekrefte din nye status. Du trenger ikke å fylle ut et skjema for Tricare Standard. Du har nå byttet fra Tricare Prime til Standard, og vil motta en Tricare Standard håndbok som dekker relevant informasjon om dine fordeler og valgbarhet for medisinske tjenester. For mer informasjon om Tricare fordeler, besøk http://www.tricare.mil/mybenefit.

Tips og advarsler

  • Sørg for å lese planene nøye og foreta en informert beslutning om plan som passer best til dine medisinske behov.