Digidexo.com

Hvordan komme seg arbeidskraft naturlig

Hvordan komme seg arbeidskraft naturlig


Kvinner som har sett de forfallsdatoer for sine nyfødte babyer komme og gå har ofte tydd til ukonvensjonelle metoder for å indusere arbeidskraft, fra å drikke lakserolje til å engasjere seg i hyppig samleie i siste trimester. Noen av disse metodene er imidlertid kan være motsatt, og til og med skadelig. Mens det er ingen påvist måter å naturlig induserer eller fremgang arbeidskraft, sier forskning tyder på at noen metoder ser lovende ut. Før du prøver noen hjemme rette, bør du snakke med legen din for å sikre din sikkerhet.

Hvordan komme seg arbeidskraft naturlig

engasjere seg i samleie, noe som kan hjelpe mødre å være med å levere raskere. Hvis vannet har brutt, bør du ikke være engasjerende i samleie. Samleie kan resultere i en frigjøring av hormonet prostaglandin, en tilsvarende frigjøring som oppstår når medikamenter blir brukt til å indusere arbeidskraft.

få akupunktur behandlinger. Forskning utført ved University of North Carolina fant at kvinner som var ca 40-41 uker gravid, og som fikk minst tre akupunktur behandlinger, var mer sannsynlig å gå inn i arbeid uten medisinsk intervensjon. Disse kvinnene var også mer sannsynlig å ha en vaginal fødsel. Imidlertid trengs mer forskning for å bevise at akupunktur kan spille en rolle i å fremskynde arbeidskraft.

Prøv hjem rettsmidler for å fremskynde fødselen. Castor olje, blå cohosh og klaseormedrue er beskrevet som typiske rettsmidler for forsinket arbeidskraft. Stimulere brystvortene frigjør hormonet oxytocin, som kan føre til sammentrekninger. Få råd fra legen din før du prøver noen av disse metodene, som det kunne være skadelig for fosteret.

Opprettholde fysisk aktivitet. Dette bør gjøres gjennom hele svangerskapet, men korte turer og andre lett fysisk aktivitet kan være gunstig i å indusere arbeidskraft og fremskynde arbeidskraft når det har begynt.

distrahere deg selv med besøk og resten i løpet av tidlig fødsel. Spis små måltider ofte og drikke når du er tørst. Fordyp deg i et varmt bad, som kan redusere stresshormoner. Stresshormoner kan bremse dine sammentrekninger, forlenge arbeidskraft.

Hint

  • Den første fasen av arbeidskraft kan vare så lenge som tjue timer. Det er ikke nødvendig på dette tidspunkt å gå til et sykehus.
  • Lytt til avslappende musikk og prøve ulike pusteteknikker. Endre din posisjon ofte kan også gjøre arbeidskraft mer behagelig.
  • Levering er den andre fasen av arbeidskraft. Etter vannet har brutt, bør du søke medisinsk intervensjon.