Digidexo.com

Nødvendig utstyr for en ny baby

Nødvendig utstyr for en ny baby


Å ha en baby krever fôring, bading, endring og rocking. Du trenger en rekke elementer for å fremme helse og trivsel for barnet ditt. Det hjelper å kjøpe mange av de essensielle før det nyfødte fødsel, slik at du ikke føler deg overveldet. Siden kostnadene for baby forsyninger legger opp, kan shopping på sendingen butikker hjelpe deg å spare penger. Men aldri kjøpe brukte bilseter, vugger eller barnevogner, som disse elementene utgjør en potensiell sikkerhetsrisiko.

Car Seat

Installer en bakovervendt bilsete før barnets fødsel. Du kan ikke forlate sykehuset uten en skikkelig installert bilsete. Du kan be dine politi eller brannstasjonen for å hjelpe å installere setet ditt hvis du har problemer. Det hjelper å se på ulike merker av bilseter for å finne en som passer hensiktsmessig i bilen. Hvis det nyfødte hode glir frem når i setet, investere i en adjuster, som vil holde bilsetet nivå.

Babyklær

Footed pyjamas kan holde det nyfødte komfortabel under de kalde månedene, og onesies kan holde babyen kjølig i de varmere månedene. Nyfødte har en tendens til å rykke plutselig før de blir vant til sine omgivelser utenfor livmoren, og brå bevegelser kan gjøre det nyfødte gråte. Søvn sekker eller lintøy tepper vil hjelpe berolige og holde det nyfødte sover.

Fôring

Nyfødte spytte opp ofte etter fôring. Å ha en tilførsel av burp kluter vil hjelpe til med opprydding. Hvis du velger å amme, investere i en brystpumpe og lagringsflasker for melk. Dersom amming ikke fungerer som planlagt, eller hvis du bestemmer deg for flaske-feed, trenger du cirka åtte flasker med brystvortene. Med mindre du har tenkt å hånd-vaske flasker, vil en oppvaskmaskin kurv komme til nytte.

Endre

For de første ukene av det nyfødte liv, kan du bruke bomullsdotter dyppet i vann for å rengjøre babyen mellom endringer. Du kan bytte til unscented våtservietter etterpå. Aksje opp på rikelig med bleier. For den første uken, vil det nyfødte trenger nyfødt store bleier. Ved andre til tredje uke, vil han ha økt i størrelse, krever størrelsen en bleier.

Sleeping

Kjøp en crib eller bassinet som samsvarer med sikkerhetsforskrifter. Løse tepper er ikke anbefalt for nyfødte; bare en montert ark er nødvendig. Holde madrassen dekket med en vanntett madrass cover, som vil beskytte madrassen mot ulykker. Unngå spedbarn sove posisjonerings, siden de er ansett som usikre.

Andre Essentials

En stellebordet er ikke nødvendig, men kan bidra til å gjøre diapering enklere. En barnevogn hjelper med transport av babyen. En baby badekar gjør bad tid enklere, slik at du slipper å forholde seg til en squirmy baby i et badekar i full størrelse. Du kan bruke bare en vaskeklut og varmt vann for de første to ukene av babyens liv. En mild baby vask og shampoo forsiktig rense babyens hud når hennes navlestreng faller av. Andre nødvendigheter inkluderer: hette baby håndklær, et digitalt termometer, negl clippers, en pære sprøyte for rengjøring av neseborene, bleie utslett krem ​​og en bleie bøtta som kutter ned på lukt.