Digidexo.com

Hvordan erstatte en Loofah eller en svamp for å unngå utslett

Loofahs er harde, fiber gresskar brukes for eksfoliering, eller sloughing av det øverste laget av døde hudceller for å holde huden frisk og mer i stand til å absorbere fuktighet. Peeling kan redusere tegn på rynker og forhindre akne. Imidlertid er bakterier buildup et vanlig problem med loofahs, og ved hjelp av en forurenset loofah kan føre til utslett eller en infeksjon. Ifølge en studie i Journal of Clinical Microbiology, kan loofah støtte veksten av mange bakteriearter. Bleking vil dekontaminer loofah, men du bør likevel erstatte en loofah hver månedene. I tillegg kan noen mennesker ikke bruke en loofah på grunn av sensitiv hud eller dermatologiske problemer. Det finnes måter å erstatte en gammel loofah svamp, samt alternativer til loofahs i bade rutine.

Bruksanvisning

Hvis du vurderer å erstatte din loofah fordi du har utviklet hudirritasjon eller utslett, kan det hende at loofah ikke være å klandre. Hvis du har endret såper eller vaskemidler nylig, kan huden bli irritert. Prøv å gå tilbake til din gamle såpe eller vaskemiddel før du setter din loofah.

Inspiser loofah. Ser det slitt? En mildewy lukt er en indikasjon på bakterievekst. Hvis det er virkelig ille, kaste loofah og erstatte den med en ren, tørr loofah. I noen tilfeller kan loofah bare må desinfiseres ved å dyppe i en løsning av en kopp blekemiddel til en gallon vann i 15 minutter. Rist av overflødig vann, og henge å tørke helt.

Unngå bakterier på en ny loofah ved å holde den utenfor dusjen når den ikke er i bruk; la det henge fritt slik at det vil tørke helt ut mellom hver bruk. Dette kombinert med et blekemiddel desinfeksjon minst en gang i måneden skal forlenge levetiden på din nye loofah svamp.

Slutt å bruke loofah hvis du har kviser og peeling er smertefullt for deg. Mens peeling med en loofah er en fin måte å forhindre akne, vil de grove fibrene irritere en acne avslapnings.

Hvis du ikke kan bruke loofah på grunn av akne, kan du bruke en myk vaskeklut og en mild såpe. Bar såpe fungerer bra fordi det tørker ut huden. Astringents er også stor for å redusere oljer som forårsaker akne.

Kast forurensede loofahs nøye. Desinfisere forurenset loofah med et blekemiddel vannløsning før du kaster den bort; for å hindre bakterier fra å vokse i søppelkassen og kanskje sprer seg til andre områder.

Tips og advarsler

  • Du kan vokse og høste din egen loofah svamper i hagen din. De vokser mye som agurk eller squash.