Digidexo.com

Prevensjon metoder fra den australske regjeringen

Prevensjon metoder fra den australske regjeringen


Familieplanlegging og prevensjon er et viktig aspekt av en nasjons helse. Ikke bare hjelper det å kontrollere befolkningen, kjemper det også spredning av seksuelt overførbare sykdommer, og dermed redusere sjansene for en epidemi. Den australske regjeringen gir sin tilslutning flere former for prevensjon for både menn og kvinner.

Australian Prevensjon

Den australske regjeringens familieplanlegging og bistandsprogram har som mål å redusere mødre-og barnedødelighet. Programmets føringer inkluderer involverer lokalsamfunn i planprogram for familiens behov og øke valg av planleggingsmetoder. Men sier regjeringen at programmet høyeste prioritet er å forebygge uønsket graviditet, slik som å minimere behovet for abort. Disse familieplanlegging tjenester inkluderer sjekk ups, pap tester, aborttjenester og tilgang til effektive prevensjonsmidler.

Ikke-hormonell prevensjon

En form for prevensjon som har vist seg effektiv for å både redusere uønskede graviditeter og spredning av sykdommen er ikke-hormonell prevensjon. Virtual Medical Centre har samlet en liste over godkjente prevensjon av denne typen i Australia. Den første metode for ikke-hormonell prevensjon er barriere metoder, som inkluderer mannlig og kvinnelig kondom samt membraner. Mens membraner er i hovedsak brukt for å forhindre graviditet, de er ikke like effektive som kondomer i å forebygge sykdom, ifølge Virtual Medical Centre. Andre metoder SENTRUM listene inkluderer intrauterine enheter (iuds), vasektomi og uttaksmetode. Kobberspiral er "T" formet plast enheter settes inn i livmoren som hindrer graviditet. Ifølge Centre, iuds er den nest vanligste metoden i verden bak sterilisering som vasectomies gi.

Australia og p-piller

I 2010, Australia feiret 50 år med p-piller. Ifølge Forstå Du, en tjeneste som gir informasjon til kvinner på p-pille, har pillen gitt kvinner frihet i prevensjon. Forstå Du sier at pillen er 99 prosent effektivt mot graviditet når det tas som anvist. Noen piller kan ha sekundære fordeler, inkludert redusert oppblåsthet, hudforyngelse og mer regelmessige perioder. Forstå Du foreslår å besøke en lege for å snakke om din medisinske historie, og hvis du har noen symptomer på premenstruell syndrom (PMS). Når en full evaluering er gjort, kan kvinnen og hennes lege utvikle en plan for prevensjon som kan eller ikke kan omfatte p-pille.