Digidexo.com

Å bli en surrogatmor

Å bli en surrogatmor


Surrogatmødre er i en forstand gave givers. De gir et barnløst par muligheten til å oppleve gleden ved å være foreldre, en glede de ellers kanskje ikke ville ha visst om det ikke var for hennes hjelp. Det er ikke en handling som alle kvinner kan utføre uselvisk, skjønt, så er det viktig å vite hva som forventes av deg før du velger å bære et barn for noen andre.

Historie

Loven av surrogacy ble først nevnt i Bibelen i boken av Genesis. Hagar, tjener Sarah, fødte et barn for Sarah og Abraham å høyne. Det har pågått gjennom hele løpet av historien, men det var ikke før 1976 at praksisen kom i forkant i det amerikanske samfunnet, når advokat Noel Keane utviklet den første kommersielle surrogat kontrakt. Han var ansvarlig for å åpne mange surrogacy byråer over hele 1970-tallet, og i 1988, var ansvarlig for mer enn 300 surrogat fødsler.

Betydning

Å bli en surrogatmor er en omfattende prosess. Mens belønnet økonomisk for å bære en annens barn, til valg være en surrogat bør komme fra hjertet. Erstatningsbeløpet en surrogatmor får avhenger av om hun har vært en surrogat før og hvor mange barn hun er bærer for de tiltenkte foreldrene. Kompensasjon kan variere fra $ 25,000 til $ 35,000; den holdes på en sperret konto av etaten som skal betales ut over lengden på kontrakten, i henhold til vilkårene i kontrakten. Denne kompensasjonen skal dekke medisinske utgifter, fødselspermisjon klær og eventuelle ulemper påført livet av surrogat og hennes familie. Selve kontrakten starter et helt år før unnfangelsen finner sted, og ender på selve tidspunktet for barnets fødsel.

Funksjon

Når du søke om å bli en surrogatmor, vil du bli bedt om å fylle ut en profil. Dette vil omfatte slike spørsmål som din alder, hvor mange barn du har, deres alder og hvis du har foreldreansvar for dem, når og hvor du ble født, hvis du er under omsorg av en psykiater eller har hatt psykiske problemer, og hvis du noen gang har brukt narkotika, inkludert nikotin. En advokat vil møte med deg for å sørge for at helseforsikring vil dekke de medisinske kostnadene av svangerskapet. Hvis du ikke har forsikring, kan du ikke bli akseptert som en surrogat. Det vil være nødvendig å gjennomgå en kriminell bakgrunn sjekk før du arbeider med en fruktbarhet spesialist, som vil være ansvarlig for alle dine fysisk testing. Når testingen er fullført, vil du se over profilene til par som søker etter en surrogatmor. Når du har funnet et par du liker, vil de motta din profil. Et møte vil da bli arrangert, og hvis alle er enige å gå videre, vil en kontrakt er utarbeidet og underskrevet. I denne kontrakten vil du samtykker til umiddelbart gi barnet til de tiltenkte foreldrene så snart det er født, sier at du ikke har noe ønske om å ha et forhold til barnet, er enige om å ikke ha seksuell omgang fra din tid for eggløsning før etter unnfangelsen har blitt bekreftet, og er enige om å avstå fra røyking, drikking eller narkotikabruk. Når kontrakten er avtalt og signert av begge foreldrene, vil surrogat være enten kunstig inseminert eller har et befruktet embryo plassert i hennes skjød gjennom in vitro fertilisering. Ved bekreftelse av svangerskapet, bør surrogat holde kontakt med de tiltenkte foreldrene minimum annenhver uke, og ha dem komme sammen når det er en planlagt leger avtale.

Typer

Det finnes fire typer surrogacy som finner sted. Den første er tradisjonell surrogacy. Dette er nødvendig når far er fruktbar og hans kone er ikke. Surrogat vil da bli kunstig inseminert med farens sperm. Den andre er kjent som svangerskapsdiabetes surrogacy. Dette brukes når mor og far er begge fruktbare, men moren er ute av stand til å bære babyen. I et slikt tilfelle vil in vitro fertilisering benyttes. Den tredje typen kalles altruistiske surrogacy. Dette betyr at surrogat ønsker kompensasjon for å bære barnet; hun gjør det fordi hun ønsker å hjelpe foreldrene har et barn. Endelig, det er den mest kontroversielle typen, og det er kommersielle surrogacy. I kommersiell surrogacy, er det kjent at surrogat blir betalt for den eneste hensikten med å ha en baby for et annet par, snarere enn å bli kompensert for kostnader og ulemper. Kommersiell surrogacy er også kjent som baby gårder og livmor til leie. Det er mest vanlig i land som India, hvor surrogat er dårlig og trenger penger, og de tiltenkte foreldrene er velstående.

Betraktninger

Når du har gjort beslutningen om å bli en surrogatmor, sørg for å bruke en surrogat byrå. Ikke bare vil de beskytte dine rettigheter, men de vil sikre at du får alle pengene du lovet i henhold til vilkårene i kontrakten. Når du velger et byrå, sørge for at de har erfaring i surrogacy og forskning antall barn som har blitt født med hell med deres hjelp. En annen fordel å jobbe med et byrå er at hvis svangerskapet til enhver tid regnes som høy RISH, enten før fødselen eller på leveringsdagen, vil etaten ha en rekke høy risiko svangerskap spesialister på hånden for å bidra til å sikre både baby og surrogat er greit. De vil også ta ut en tohundretusen dollar livsforsikring på surrogat som en fordel for hennes ektefelle og barn i tilfelle noe går galt.

Advarsel

Mens surrogacy er en populær metode som brukes for par som ikke kan ha sine egne barn, det er stater hvor det er ulovlig. Disse landene er New York, New Mexico, Washington, Arizona, Utah og Michigan. Det er også fire flere stater der surrogat kontrakter ikke anses lovlig og derfor ikke håndheves. Pass på før de blir en surrogat, vet du hvilke lover som gjelder i staten.