Digidexo.com

Hvordan få fødselsattest Etter en Homebirth

Hvordan få fødselsattest Etter en Homebirth


Lovene for å få fødselsattester etter hjemmefødsler variere fra staten. Hvis du brukte en jordmor eller fødselslege under hjemmefødsel, er hun autorisert til å forberede fødselsattest papirene for deg. Hvis du ikke bruker en lisensiert jordmor eller lege, blir prosessen mer komplisert. Du trenger bevis på svangerskapet fra en lisensiert lege eller jordmor som behandlet deg under svangerskapet, et vitne om fødselen og medisinske poster av svangerskapet.

Hvordan få fødselsattest Etter en Homebirth

Få en fødselsattest søknadsskjema. Jordmor eller fødselslege vil gi deg med en eller du kan få en fra ditt fylke helseavdelingen.

Skriv inn den nødvendige informasjonen på fødselsattesten søknadsskjema, som inkluderer navnet på barnet, fødselsdato, klokkeslett for fødsel, fødselsvekt og lengde og sted for fødselen. Du må oppgi ditt fornavn, mellomnavn og pikenavn, fødselsdato og staten og landet for din fødsel. Hvis du er gift må du listen din manns navn, fødselsdato og fødested på sertifikatet. Hvis du er ugift fars informasjon er valgfri.

•  Gi den medisinsk informasjon gitt til deg av jordmor eller fødselslege som hjalp deg med din hjemmefødsel. Hvis du ikke bruker en, må du kunne fremlegge bevis for svangerskapet, bevis på en levende fødsel, bevis på at du fødte i staten og eventuell annen informasjon statens helsemyndigheter krever.

Send informasjonen fødselsattest og alle andre nødvendige papirene til helseavdelingen i ditt fylke. Hvis alle opplysningene er korrekte og sto for, vil barnets fødselsattest bli sendt til deg i løpet av noen få uker har sendt inn informasjon.

Hint

  • Kravene er forskjellige for fødselsattester for hjemmefødsler i hver stat. Pass på at du har all informasjon som kreves av staten før du leverer søknaden.