Digidexo.com

Hva er behandlingen for Scars lettere enn normal hud Tone?

Hva er behandlingen for Scars lettere enn normal hud Tone?


Noen arr tjene som påminnelser om ungdom, som en på albuen eller kneet fra å lære å sykle. Men de fleste arr tjene som påminnelser om opprivende hendelser, vansire kropper og ville best bli blitt kvitt. Arr fra lang siden leget sårene fremstå som lettere enn normal hud tone. Nyere arr fortsatt inneholde røde eller lilla farge som følge av nylig skade eller traumer til huden vev. Noen arr behandlinger redusere størrelsen på arr vev eller redusere forekomsten av gamle arr etter kveld ut hudtonen, mens andre bidrar til å forhindre synlige arr fra nye skader.

Akne Arr

Kanskje det verste stedet for arr er på forsiden som de ofte senke ens selvfølelse. Den vanligste årsaken til ansikts skremmer er akne. Lettere enn skin-tone acne arr inkluderer keloid, follikulær atrofi, deprimert fibrotisk og atrofiske arr. Behandling for disse typer acne arr inkluderer bruk av en profesjonell dermabrasion krem ​​for å fjerne døde hudceller, renser porene og fjerner hevet arr støt og grove lapper. En hud serum kjent som en hud viskelær jevner hudtonen og gjør arr mindre synlige med ukentlig bruk.

Brenn Scars

Siden ubehandlede arr blir lysere enn huden din tone over tid, er det viktig å riktig behandle nye arr. Bidra til å forhindre skremme fra brannskader med aktuelle vitamin K ved å gni den på det berørte området kort tid etter healing. Vitamin K, et viktig næringsstoff for sunn hud, er ikke effektiv på gamle, lettere enn hudfarge arr. Papaya og lime juice kan både redusere og forhindre arrvev fra forming. Gni arret med en lime, og la det stå på området i ca 10 minutter, skyll og gjenta daglig for å redusere arr størrelse og synlighet. Knust papaya gnis inn i nylig helbredet arr holder døde hudceller i å utvikle seg arr.

Kreftbehandling Scars

Stråling behandlinger for ulike typer kreft forlater ofte bak brennmerker. Blå ryllik olje er effektive i å redusere merkstråleskader. Fyll en atomizer flaske med vann og åtte dråper eterisk blå ryllik olje. La blandingen hvile i et par timer, så spray den på arr, la huden suge den i. Bruk denne behandlingen daglig for å fremme jevn hudtone og redusere størrelsen på arrvev.

Kirurgiske arr

Helbredelsesprosessen i huden etter operasjonen innebærer naturlig dannelse av fibrøst vev som forårsaker arrdannelse. Fjerning av gamle, lettere enn skin-tone arr via kirurgi fortsatt etterlater et arr, men med riktig behandling blir det nesten usynlig når den er helt leget. Behandler nye arr ved å anvende silikongel sheeting over operasjonsstedet for å redusere veksten av arrvev, og dermed redusere sikten.

Stretch Marks

Behovet for å skjule stygge og pinlige strekkmerker gjør somre uutholdelig for noen mennesker. Med kontinuerlig bruk, over-the-counter aktuell kremer spesielt laget for arrvev reduksjon og kollagensyntesen bidrar til å redusere størrelsen og utseendet på strekkmerker over tid. Den beste behandling for strekkmerker er laserterapi. Det fungerer ved å bryte ned arrvev og stimulere kollagenproduksjonen og elastin reparasjon. En annen behandling, som vokser i popularitet, er endermologie, som innebærer bruk av valser og skånsom suge å øke sirkulasjon i det berørte området. Endermologie, tradisjonelt brukt for cellulite reduksjon, har nylig vist seg effektiv på strekkmerker.