Digidexo.com

Neck Holdning Øvelser

Neck Holdning Øvelser


Alt du trenger å gjøre er å se på antall av ergonomiske produkter på markedet for å vite at holdning er et stort problem i disse dager. Dårlig holdning kan føre til en rekke langsiktige og ødeleggende problemstillinger fra carpal tunnel og spenningshodepine til ryggsmerter. Hvis du er bekymret for å forbedre din holdning, er det noen øvelser du kan gjøre for å styrke ryggen din og forbedre din holdning.

Skulder Blade Squeeze

Sitt på en krakk eller en armless stol. Brette inn haken og løft brystet. Trekk skulderbladene sammen. Hold i fem sekunder og slappe av. Igjen og igjen.

Neck Extensions

Stå med føttene i skulderbredde fra hverandre omtrent seks inches fra en vegg. Plasser en liten motstand eller yoga ball mellom hodet og veggen. Begynn med haken stikker ut over brystet. Sakte trekke halsen slik at ørene dine er parallelle med skuldrene. Løft brystet, senk haken og trykk inn ballen som du gjør dette.

Dumbbell Shrug

Stå med føttene skulder bredde hverandre. Hold en manual i hver hånd med håndflatene vendt innover. Sakte heve og senke skuldrene. Ikke rull skuldrene; i stedet, bringe dem direkte opp og ned.