Digidexo.com

Hvorfor må barn bli deprimert?

Ifølge American Academy of Child & Adolescent Psychiatry, kan barna lider depression.Depression, forårsaket av en ubalanse av nevrotransmittere i hjernen, er en behandle psykiske lidelser.

Betraktninger

Ifølge American Academy of Child & Adolescent Psychiatry, barn som er stresset, som nylig har opplevd tap av en kjær, eller som lider av oppmerksomhet, læring, atferd, eller angstlidelser er på et høyere risiko for depresjon. Å ha en forelder eller familiemedlem med depresjon øker også risikoen.

Symptomer

Advarsel tegn på at barnet ditt kan være lider av depresjon blant annet fysiske tegn som ukontrollerbar gråt, klager over magesmerter, tap av matlyst, og søvnvansker. Hodepine, sosial isolasjon, hensynsløs atferd, og hyppige skole fravær som fortsetter i minst to uker, og forstyrre barnets daglige aktiviteter er tegn på at barnet ditt bør vurderes av en lege.

Første trinn

Har barnet ditt evaluert av hennes barnelege. Utelukke eventuelle andre medisinske årsaker til depresjon som skjoldbrusk sykdom eller et virus. Informere din barnelege om noen familie historie med mental sykdom og hvilke symptomer barnet opplever.

Behandling

Etter en evaluering er laget av en mental helse profesjonell, medisinering og terapi er vanligvis foreskrevet. The American Academy of Child & Adolescent Psychiatry sier en kombinasjon av familie og individuell rådgivning, sammen med antidepressiva, er riktig behandling for klinisk depresjon hos barn.

Advarsel

The American Academy of Child & Adolescent Psychiatry advarer om at risikoen for selvmord er større hos barn som lider av depresjon. Risikoen ved alkohol og rus er også større i deprimerte barn.