Digidexo.com

Hvordan unngå svineinfluensa

Hvordan unngå svineinfluensa


Svineinfluensa, som først ble kun overføres fra griser til mennesker, er nå på reise gjennom menneske til menneskelig kontakt, og er en av de mest dødelige av influensa virus.

Minst 1000 mennesker har dødd av svineinfluensa-smitte i USA og klynger av svineinfluensa er funnet i områder over hele verden. Swine Flu er for tiden under etterforskning av Centers for Disease Control og Verdens helseorganisasjon.

Svineinfluensa symptomer inkluderer rennende nese, muskelsmerter, slapphet, manglende matlyst, feber over 101 og plutselig innsettende. Det er vanskelig å skille fra andre influensatyper, og krever en diagnose.

Forskere foreslår at du bruker antivirale medisiner som Tamiflu eller Relenza for tidlige symptomer på svineinfluensa, fordi disse antivirale medisinene jobber mot strømmen belastningen. The Centers for Disease Control og Prevention (CDC) har utviklet en vaksine for å beskytte mot svineinfluensa.

Swine Flu er en kombinasjon av fire kjente stammer blant annet fugleinfluensa, Human Influensa og to andre virus. Denne nye stamme av influensa er ikke bare ekstremt smittsom, men også dødelig, men det er influensa pandemi forberedelse tiltak du kan ta for å sikre at du ikke får svineinfluensa.

Bruksanvisning

Stay Home
Hvis du er syk eller har influensalignende symptomer, bli hjemme. Ikke gå på skole eller arbeid. Svineinfluensa symptomer kan etterligne de av vanlig influensa og forkjølelsessymptomer.

Inneholder Din Hoste
Host eller nys inn skurken (inne albue) på armen. Denne måten du ikke overfører bakterier til hendene og deretter til hvert objekt du berører. Svineinfluensa er svært smittsom, og kan spres lett ved å berøre en infisert objekt og deretter berøre ansiktet. En influensa maske vil hjelpe deg å unngå infeksjon i lukkede rom.

Vask hendene ofte
Vask hendene hele tiden for å unngå svineinfluensa. Alt du berører kan påvirkes, så holder hendene rene vil hjelpe deg å unngå smitte.

Hand Sanitizer
Carry hånd sanitizer med deg. Hvis du har ting andre har berørt, bruke rensemiddel for å unngå svineinfluensa-smitte. I tillegg bør du unngå å håndhilse eller andre hånden til å håndkontakt når det er mulig. Også unngå å kysse på kinnet eller andre ansikt til ansikt kontakt som en hilsen metode.

Offentlige fasiliteter
Trykk offentlige håndtak og penner så lite som mulig. Disse er lastet med bakterier som kan bære svineinfluensa-viruset.

av reisende
Når du flyr, være mest ivrig om å følge disse retningslinjene. Overføre noen influensa, inkludert svineinfluensa, er mest sannsynlig i nært hold som et fly.

Rengjøring av Produce
Levetiden til et virus er forskjellig for hver og kan variere fra så mye som 48 timer til 100 år avhengig av herdighet viruset. Selv om det har vært noen kjente tilfeller av svineinfluensa overføring gjennom frukt og grønnsaker forbruk, betyr det synes å være noen bekymring om muligheten. Det beste alternativet er å kjøpe lokalt dyrket frukt og grønnsaker hvis mulig. Sørg for at du vasker frukt og grønnsaker med vann, og suge til større effektivitet. Vasker og bruker klorskyllinger har ikke vist seg å fungere. Så langt har det ikke vært noen tilfeller av svineinfluensa overføring gjennom frukt og vegetabilske kilder.

Unngå Crowds
Hold ut av publikum så mye som mulig. Nærhet til andre mennesker vil øke sjansene dine for å få svineinfluensa. Bære en kirurgisk maske i områder med høy trafikk konsentrasjon. Prøv å holde deg minst 3-6 meter unna folk.

Spise og drikke
Ikke spis eller drikk etter andre uten komplett opprydding av beholdere eller kjøkkenutstyr. Svineinfluensa kan overføres ved kontakt med infiserte spise kjøkkenutstyr.

Vaksinasjoner
Vaksinasjoner er nå effektiv mot H1N1-viruset. Fordi gravide kvinner og barn og unge er den høyeste risikogruppen, de er oppfordret til å få vaksinert mot viruset. Helse- omsorgsarbeidere og de som arbeider rundt høyrisikogrupper bør vaksineres også. Hvis du kontrakt viruset komme til lege innen 36 timer og be om Tamiflu eller Relenza. Disse antivirale medisiner vil stanse utviklingen av H1N1 eller svineinfluensa-viruset.

Besøk legen din
Komme til en lege umiddelbart dersom du utvikler symptomer på svineinfluensa, inkludert høy feber og smerter i kroppen. Svineinfluensa kan være dødelig, og det er avgjørende å få til en lege umiddelbart hvis du tror du har svineinfluensa symptomer og tror du kan ha smittet av svineinfluensa-viruset. Både Tamiflu og Relenza er antivirale legemidler som for tiden er effektiv mot enkelte stammer av svineinfluensa. Disse legemidlene bør tas innen 36 timer etter influensainfeksjon for maksimal effektivitet.

Hint

 • Du kan få svineinfluensa ved å være rundt smittede griser
 • Du kan få svineinfluensa fra infiserte mennesker
 • Swine Flu er relatert til Bird Flu Pandemic.
 • Det er nå en vaksine for svineinfluensa
 • Avian Flu Behandling og Swine Flu Behandling involvere antivirale og forebyggende tiltak.
 • Du kan ikke få svineinfluensa av å spise svinekjøtt
 • Fremfor alt, ikke få panikk. Unn svineinfluensa som influensa med mindre man utvikler mer alvorlige symptomer, og da bør du kontakte helsepersonell
 • Bruke antibakteriell såpe for ekstra beskyttelse
 • Bruk Antibac eller lignende desinfiserende våtservietter til å desinfisere telefoner, dørhåndtak og andre høyt trafikkerte områder.
 • Ikke gå til et sykehus hvis influensa symptomer er normale eller ikke alvorlig, da dette kan bidra til å spre svineinfluensa-epidemien
 • Det er viktig å ringe lege eller sykehus for å finne ut hvilke alternativer før ankomst. Du ønsker ikke å spre virus, så ikke bare dukke opp uventet
 • Ring en ambulanse dersom symptomene er alvorlige
 • Vær ekstra årvåken når du tar offentlig transport. Unngå når det er mulig.