Digidexo.com

Hva er fordelene med Protein kosttilskudd?

Hva er fordelene med Protein kosttilskudd?


Helsekostbutikker, slik som GNC, er stadig fremme proteintilskudd. Noen annonser hevder protein tilskudd er bra for slankere, mens andre annonser hevder protein tilskudd er bra for kroppsbyggere. Med de forskjellige påstander annonseres for proteintilskudd, kan det være vanskelig å si nøyaktig fordelene med protein tilskudd.

Definisjon av Protein

Protein, som det gjelder ernæring, er en av tre makronæringsstoffer som kalorier er avledet, ifølge Bio News Online.

Bruk

Proteintilskudd er primært brukes til å kompensere for tap av protein eller utilstrekkelig protein i en persons daglige kosthold.

Helsegevinst

Proteintilskudd kan dra de som er protein mangelfull. Ifølge Harvard School of Public Health, fører proteinmangel til hemmet vekst, tap av muskelmasse og svekkelse av immun, hjerte-og åndedrettssystemet.

Weight Control Benefit

Proteintilskudd i form av protein shakes og protein barer er ofte tatt som en del av et lite fett, lite karbohydrat diett. Det høye nivået av protein i disse kosttilskudd fordøye sakte, slik at du føler deg mett lenger og fører til at kroppen bruker mer energi på å fordøye protein, som hjelpemidler i metabolismen og brenne fett.

Body Building Benefit

Kroppsbyggere og de som vekt tog ta proteintilskudd for å hjelpe i dannelsen av mer muskler og reparasjon av muskler over jobbet under vekttrening. Protein Supplement Guide anbefaler en kombinasjon av serum og kasein protein tilskudd for å bidra til å bygge mer muskler.

Betraktninger

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er den generelle anbefalt daglig inntak for protein inntak mellom ti og 35 prosent.