Digidexo.com

Naturopathic rettsmidler for gikt

Urinsyregikt er en form for leddgikt som oppstår når kroppen bygger seg opp og lagrer for mye urinsyre. Urinsyregikt kan forårsake stivhet, hevelse og intense smerter. Vanlige medisinske behandlinger er tilgjengelige, men disse innebærer reseptbelagte legemidler som er vanskelig på systemet og kan produsere livstruende bivirkninger. Heldigvis kan flertallet av gikt tilfeller behandles med ulike former for naturmedisin.

Vann

Drikke mye vann er viktig i behandling av mange plager, blant annet gikt. Hvor mye bør du drikke? En god rettesnor er å ta din nåværende vekt og konvertere den til gram. For eksempel, hvis du veier 130 pounds late du vekt 130 gram. Deretter dele dette nummeret i to for å få 65. Dette tallet betyr at en 130-kilos person bør drikke minst 65 gram, eller ca åtte 8-unse glass vann per dag. Drikker denne mengden gir kroppen flere fordeler. Først spyler vann systemet rent, fjerner giftstoffer. For det andre, fortynner den mengden av urinsyre i kroppen. Tredje, det øker kroppens ekskreter. Følg nøye med på fargen på urinen din. Hvis det er en mørk farge eller lys gul, så må du drikke mer vann. Urinen bør være lysegul, hvis ikke klart.

Kalde Baths

I behandling av gikt er det viktig at alle excretory organer i kroppen fungerer. Det største organet i menneskekroppen, excretory eller på annen måte, er huden, og kalde bad er en utmerket måte å våkne opp og stimulere den inn i handlingen. Vannet skal være kult å kaldt, men ikke fryser. Mens du er i vannet, forsiktig massasje gikt-rammet områder; det kalde vann vil avlaste noe av smerten. For ytterligere lettelse, hell noen Epsom salter i badekaret. Disse vil bidra til å redusere smerte som huden absorberer den ekstra magnesium.

Bær

Spis rikelig med jordbær, blåbær og kirsebær. De er kjent for å hjelpe nøytralisere urinsyre i kroppen. Drikker saft av disse bærene vil fungere også, men sørg for at de er organisk og inneholder ikke tilsatt sukker. Korn, frø og nøtter har også en lignende effekt.

Trening

Prøv å trene leddene minst to ganger daglig. Dette vil bidra til å styrke musklene i området, noe som gjør dem mindre sårbare for smerte. Bruk is til gikt-rammet områder hvis øvelsen er for smertefullt.