Digidexo.com

Radiesse Teknikker

Radiesse Teknikker


Radiesse er en dermal filler som brukes i ansikts-området for å reversere effekten av ansikts lipoatrofi eller ansikts sløse. Sunken kinn og en hul ser ansiktet beskrive de typiske resultater fra ansikts lipoatrofi. Det er en bivirkning av medikamenter som er tatt for HIV hos mange pasienter. Plastiske kirurger bruker Radiesse for kosmetiske formål og benytter ulike teknikker i bruken.

Skin Injection

Radiesse blir injisert inn i huden av pasientens ansikt. Radiesse inneholder kalsium hydroxylapatite, beskrevet som mikrosfærer av selskapets hjemmeside. Produktet suspenderer mikrokulene i en vann-basert gel. Foruten en filler for å endre pasientens utseende, er Radiesse fremmet som stimulerer kroppen til å produsere ny kollagen som naturlig vil fylle ut ansiktet. Dette fungerer for både ansikts lipoatrofi og ansikts folder og rynker.

Forinnsprøytningen

Legen vil diskutere og identifisere områder for injeksjon med deg, og da vil innhente samtykke. Hun vil da gjelde en aktuell bedøvelse, nerve blokk eller is til nummen i ansiktet. En ikke-permanent penn vil indikere steder eller områder i ansiktet for injeksjoner. Hudrensingsprodukt eller alkohol vil bli brukt på injeksjonssteder. Legen vil utarbeide en sprøyte med en skikkelig nålelengde basert på pasient og behandling.

Injeksjon

Flere teknikker finnes for injeksjoner avhengig av ønsket resultat. Dypet av injeksjoner avhenger hud tykkelse og areal. Multiple injeksjoner kan foretas i et område i en teknikk kjent som Fanning. Det beste er å sprøyte inn det på ulike nivåer for maksimal effekt. Lineær threading innebærer parallelle injeksjoner langs brettelinjene. Kombiner de teknikker for å oppnå visse ønskede resultater.

Post-Injection

Plastisk kirurg massasjer og muggsopp ansikts-området etter injeksjoner. Dette jevner ut ansiktet og retter eventuelle områder med for mye eller for lite filler. Påfør antibiotika krem ​​til injeksjoner "flekker å bekjempe infeksjon rundt nålen inngangspunkter.