Digidexo.com

Hvordan kan jeg fortelle jeg om fiskeolje er Fresh?

Hvordan kan jeg fortelle jeg om fiskeolje er Fresh?


Fiskeolje og fiskeolje kosttilskudd er en god kilde til omega-3 fettsyrer. Med flere merker på markedet, velge de beste og ferskeste er av felles interesse for forbrukerne. Det er ingen faste parametere for effektivt å velge fiskeolje. Men det er noen vanlige fakta å vurdere ved kjøp som vil hjelpe deg å avgjøre om din fiskeolje er på sitt ferskeste.

Utløps Heed Datoer

Som med alle matvare, medisiner eller over-the-counter kosttilskudd, alltid lese etikettene og følge nøye med på utløpsdatoen som er festet til det produktet. Fiskeolje kosttilskudd med en fersk eller nær utløpsdatoen, kan bli solgt til en rabattert pris ,; men vet at friskhet av produktet kan bli noe svekket.

Telling ved å lukte

Bruk nesen. Selvfølgelig vil fiskeoljeprodukter lukter "fishy". Men hvis lukten er offensivt tung, sjansene er oljen ikke på sitt ferskeste. Det samme gjelder for fisk matvarer. US News and World Report Health foreslår å fryse dine fiskeoljekapsler for å unngå at "fishy" ettersmak, men kjøle din fiskeolje kan faktisk hjelpe til å beholde friskhet. Hvis kapsler vises myk og litt flat eller hvis olje lekker fra kapselen, kan dette være en indikasjon på at tillegget er noe alderen og muligens også foreldet.

Spør på apoteket

Selv om det ikke finnes noen universelle standarder for valg av fiskeoljeprodukter, kanskje på apoteket kunne anbefale en metode for å velge den beste og ferskeste produktet. Når du er i tvil, alltid henvise til ditt lokale apotek.