Digidexo.com

Hvordan Stopp forstoppelse på grunn av jern supplement

Selv om jerntilskudd kan være nyttig for de som trenger dem, en av de vanligste (men ikke fullt så nyttige) jern pille bivirkninger er forstoppelse. Forstoppelse forekommer hos opptil 10 prosent av de som tar jern piller, ifølge Dr. Mary Pickett, MD (se referanser 1). Ofte ubehag av forstoppelse oppveier noen lindring av jern mangel symptomer. Men med litt forberedelser og følge noen nyttige retningslinjer, kan du stoppe forstoppelse før den stopper deg fra å få jernet du trenger.

Hvordan Stopp forstoppelse på grunn av jern supplement

Hvordan Stopp forstoppelse på grunn av jern supplement

•  Drikk en ekstra 03:58 glass vann om dagen mens du tar jerntilskudd. Siden dehydrering bidrar til forstoppelse, får nok væske går en lang vei mot å hindre jern-relaterte forstoppelse.

Ta en fiber supplement. Fiber er kjent å lette forstoppelse, og en av de enkleste måter å inkludere fiber i det daglige rutine er ved å ta et supplement. Fiber kosttilskudd er tilgjengelig i pulver, wafer, kapsel og tyggetablettform. Velge hva som er mest spiselig for deg og ta det regelmessig (no pun intended).

Spis mat høy i fiber, som frukt, grønnsaker, korn og belgfrukter. Den beste måten å få lagt fiber er å spise den. Og svisker er ikke det eneste alternativet. Velg noen få matvarer du liker og finne måter å legge dem til din vanlige måltider og snacks.

Ta slow-release jern tabletter, som er designet for å distribuere jern til kroppen din gradvis over flere timer. Siden en mindre mengde jern blir lansert til enhver tid, kan systemet være bedre i stand til å behandle den, og du kan finne denne typen jern pille mye lettere å ta.

Hint

  • Legg linfrøolje, en Omega 3 supplement som er høy i fiber, til dine matvarer. Eller ta det i kapselform. Unngå for mye koffein eller alkohol, som har en dehydrerende virkning. Earl Mindell er "New Herb Bibelen" anbefaler Cascara, en urt tilgjengelig i kapselform, for sporadisk forstoppelse sypmtoms. (Se referanser 2)
  • Mayo Clinic gastroenterolog Michael Picco, MD, råder følgende forholdsregler (se referanser 3):
  • "Hvis du har tarmproblemer, konsultere legen din før du legger en fiber supplement til kosthold. Spør også legen din eller en farmasøyt om en fiber supplement kan samhandle med eventuelle medisiner du tar. Fiber kosttilskudd kan redusere opptaket av visse medisiner, for eksempel som aspirin, warfarin og karbamazepin. Fiber kosttilskudd kan også redusere blodsukkernivået, som kan kreve en justering i insulindosen din hvis du har diabetes. "