Digidexo.com

Levaquin for en urinveisinfeksjon

Personer som lider av urinveisinfeksjoner har et bredt utvalg av behandlinger å velge mellom. Fra over-the-counter medisiner til homeopatiske metoder, det er en behandling for alle. Imidlertid er det eneste som kurerer urinveisinfeksjoner reseptbelagte antibiotika. En av de mest foreskrevne medisiner for å kurere en urinveisinfeksjon er Levaquin.

Urin system

Urinveiene går fra nyrene til urinrøret og inkluderer blæren og urinlederne. Sin jobb er å fjerne avfall fra blodet og skille det fra kroppen. Prosessen starter i nyrene, hvor blodet blir tvunget gjennom et system av små blodkar og filtrert av avfallsprodukter. Disse avfallsstoffer blandes deretter sammen for å skape urin. Urinlederne er tynne rør som kontinuerlig kontrakt og slipp, tegning urin fra nyrene og deponering små mengder i blæren med noen sekunders mellomrom. Blæren sitter i bekkenet, lagring av all urin inntil den er full. Når den er full, sender den signaler til hjernen og urinen slippes ut fra blæren inn i urinrøret. Urinrøret, et rør som fører fra blæren til utsiden av legemet, skiller ut urin.

Urinveisinfeksjon

Kroppen din har vanligvis bakterier som lever i det, og på den. Når disse bakteriene finner veien fra de områdene der de er ment å være inn i urinrøret, kan det føre til infeksjoner. Som bakteriene kolonisere urinrøret, de formerer seg og spre opp urinveiene, nå blæren og til slutt nyrene. Din urinveisinfeksjon kan vise seg som en hyppig trang til å urinere eller en brennende følelse når du gjør. Det kan også gjøre urinen mørk, overskyet eller blodig. I noen tilfeller, du føler deg intense kramper, svie eller smerter i korsryggen og bekkenet.

Levaquin

Når diagnosen, er urinveisinfeksjoner ofte behandlet med forskrivning antibiotika Levaquin. Levaquin er et merkenavn av stoffet levofloxacin, en fluoridholdig antibiotika. Det kan være foreskrevet i form av muntlige tabletter, oral væske eller intravenøs væske. Den brukes til å behandle en rekke infeksjoner, men det er ofte brukt til å behandle urinveisinfeksjoner forårsaket av E. coli, Klebsiella lungebetennelse eller Proteus mirabilis.

Mulige bivirkninger

Som enhver narkotika, kan Levaquin forårsake bivirkninger. Det kan gjøre deg svimmel eller desorientert, så du bør ikke kjøre bil eller betjene tungt maskineri før du vet hvordan det vil påvirke deg. Levaquin kan også føre til vannaktig eller blodig diaré. I noen tilfeller kan du til og med utvikle nummenhet, svie eller smerter i hender og føtter. Tatt lang sikt, kan det føre til følsomhet for sollys og føre til utslett eller alvorlig solbrenthet. Du bør alltid diskutere eventuelle bivirkninger som kan oppstå med din helsevesenet leverandør, som kan gi deg råd videre.

Advarsler

Før du tar Levaquin, bør du fortelle din helsevesenet leverandør hvis du har allergier eller hvis du for tiden tar noen andre legemidler. Dette vil forhindre eventuelle allergiske reaksjoner eller uønskede legemiddelinteraksjoner. Levaquin kan også øke risikoen for senebetennelse og seneruptur. Farlig lavt blodtrykk er også en risiko for de som tar stoffet intravenøst. Du vil sannsynligvis begynne å føle seg bedre tidlig inn i forskrivning av Levaquin, men husk å ta resepten hele veien gjennom. Ved å hoppe over doser eller stoppe tidlig, er du setter deg selv i fare for tilbakevendende urinveisinfeksjoner.