Digidexo.com

Høy Calorie Foods List

Høy Calorie Foods List


Overvåking kaloriinnholdet i maten er gunstig om du prøver å gå ned i vekt eller bulk opp. Det er mange matvarer med høyt kalori teller. Innsnevring dem ned etter type kan hjelpe deg å forstå nedbryting av høy-kalori mat sammenlignet med de med lavere kalori teller.

Protein

Proteiner kan enten være mager eller høy i kalorier, avhengig av hvilken type du velger. Et perfekt eksempel er peanøttsmør, som er en god fett, men pakker mye kalorier per porsjon. En spiseskje peanøttsmør kan kjøre alt 100-200 kalorier, avhengig av merke, et stort beløp for en så liten mengde. Kjøtt som lam og svinekjøtt, og fisk som laks er også omtrent dobbelt så høy i kalorier som andre varianter som kylling eller tunfisk.

Dairy

Dairy gir nødvendig kalsium for skjelettet og muskler, men noen former for meieri er svært høy i kalorier. Hel-lettmelk kan kjøre ca 140 kalorier per åtte gram, sammenlignet med ca 50 kalorier for skummet melk. Oster som brie og cheddar er også ca 100 kalorier for en liten tre-unse delen, mens skummet ost eller cottage og ricotta ost vil kjøre deg rundt halvparten av det. Meieri som fettfri yoghurt inneholder langt færre kalorier for det samme servering størrelse.

Produser

De fleste frukter og grønnsaker er på hele veldig lite kalorier, men det er noen unntak. Poteter, for eksempel, inneholder stivelse og sukker som øker kalori teller. En kopp poteter er ca 180 kalorier, i motsetning til en grønnsak som squash som er 80 kalorier per kopp. Avocados er også høy i fett og kalorier, skjønt avokadoolje er ansett å være et sunt hjerte-type fett.